Steamin varhaisjulkaisuhitti Dead Cells ”vielä kaukana valmistumisesta”, hinta nousee pian

Dead Cells on ollut early accessissa jo reilut puolisen vuotta. Työnteko jatkuu kuitenkin vielä näin vuoden 2018 puolella.

2.1.2018 22:23

Steamiin early access -pelinä toukokuussa saapunut Dead Cells ei ole valmistumassa vielä välttämättä toviin. Loppuvuodesta julkaistussa uudessa Steam-kirjoituksessaan kehitystiimi Motion Twin huomioi, että pelissä piisaa vielä puuhasteltavaa, jotta se saavuttaisi täyden visionsa, vaikka periaatteessa riskaabelein vaihe kehityksestä alkaakin olla jo takana.

Pitkälle edenneen työstön johdosta Dead Cellsin hinta onkin nousemassa torstai-iltana 4. tammikuuta. Vielä kirjoitushetkellä sen oletushinta on 17 euroa, mutta piakkoin pelistä joutuu maksamaan 20 euroa, jos sen haluaa jälkeenpäin ostaa. Virallisen julkaisun tapahtuessa hinta voi nousta vielä myös kertaalleen.

Tarkemmin Dead Cellsin markkinointiäijä Steve Filby paneutuu pelin nykytilaan oheisella kehittäjävideolla. Uuden ja hienosäädetyn sisällön lisäksi tämä lupaa Dead Cellsin Mac- sekä Linux-version lähestyvän, ja että konsoliversioidenkin suhteen on käyty lupaavia keskusteluja.

Lähde: Steam

Lisää luettavaa