SteamWorld Dig 2 päivättiin PS4:lle ja Vitalle, eikä pc-versiokaan siinnä kaukana / Uutiset / pelaaja.fi

SteamWorld Dig 2 päivättiin PS4:lle ja Vitalle, eikä pc-versiokaan siinnä kaukana

4.09.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Toiminnallisen SteamWorld Dig 2 -kaivuupelin PlayStation-julkaisupäivät on vahvistettu. Euroopassa peli tuodaan PlayStation 4:lle ja Vitalle 27. syyskuuta, kun Yhdysvalloissa laitteilla pelaillaan päivää aikaisemmin.

PlayStationeilla peli on Cross-Buy-nimike, eli yhdellä ostoksella sen saa kerralla pelattavaksi niin PS4:lle kuin Vitallekin.

Switchille SteamWorld Dig 2 vahvistui aiemmin viime viikolla syyskuun 21. päivälle. Pelin tiedetään tulevan vielä ainakin myös pc:lle, mutta sen suhteen tarkkaa ajankohtaa ei ole toistaiseksi annettu. Kehittäjä Image & Formin Twitter-tili on kuitenkin antanut ymmärtää, että pc-julkaisu voisi tapahtua hippusen PlayStation-versioita aikaisemmin.

Ensimmäisen SteamWorld Dig -pelin tapaan myös sen jatko-osa on periaatteessa sivulta kuvattu tasoloikka, jossa hyppelyn lisäksi pelimaailman kaivaminen on tärkeä etenemiskeino. Hieman Metroidin-henkeäkin on mukaan ujutettu matkan varrella saatavilla varusteilla.

Lähde: Image & Form (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Zhinarkos kuva
Zhinarkos

Ai se tulee Vitalle? Mahtavaa!

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Semisti kiinnostaa ja taas yksi peli vähemmän, jonka takia olisi pakko ostaa Switch. Tosin tämä voisi toimia mukavasti kannettavassa tilassa pienemmältä ruudultakin.

Käyttäjän Mikanes kuva
Mikanes

Onneksi me Nintendo-mieslapset saadaan tämä ensin..

Nostoja