SteamWorld: Heist haastaa PlayStation- ja pc-höyrypäät ensi viikolla

SteamWorld: Heistin saapuminen pc:lle on enää vain päivistä kiinni. Myöhästyneet PlayStation-versiotkin ovat pian täällä.

4.6.2016 09:51

Avaruutta, hyöryrobotteja ja vuoropohjaista taktikointia yhteen ujuttavaa SteamWorld: Heistia ei tarvitse odottaa enää pitkään pc:lle. Kehittäjänsä Image & Formin mukaan peli tupsahtaa Steamiin ensi viikolla 7. kesäkuuta, jolloin samana päivänä myös siihen lisäkenttiä, -aseita ja uuden hahmon tuova viiden euron The Outsider -lisäsisältöpaketti saa alustalla julkaisunsa.

8. kesäkuuta SteamWorld: Heist saadaan vihdoin myös PlayStation 4- ja Vita-pelaajienkin käsiin. Alunperin pelin piti saapua kyseisille alustoille jo tällä viikolla, mutta viime hetken viivästys lykkäsi julkaisua viikolla eteenpäin.

PlayStationeilla peli on Cross-Buy-nimike, eli ostamalla pelin alustoista toisella saa sen ilmaiseksi lisäksi toiselle. Myös The Outsider -paketti saadaan osaksi PlayStation-universumia heti pääpelin julkaisun alla.

Jo aikaisemmin SteamWorld: Heist on ollut pelattavissa 3DS:lle. Ainakin Wii U -versio on edelleen vielä lisäksi kehitteillä.

Kullakin alustalla SteamWorld: Heistin oletushinta pyörii 20 euron tietämillä.

Oikaisu: Ajatusvirhe PlayStation-päiväyksessä korjattu. PlayStationeilla Heist nähdään siis heinäkuun sijaan kesäkuussa.

Lähde: Image & Form

Lisää luettavaa