Stone Cold palaa - WWE 2K16:n kansikuvatähtenä / Uutiset / pelaaja.fi

Stone Cold palaa - WWE 2K16:n kansikuvatähtenä

8.07.2015 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
12
Stone Cold palaa - WWE 2K16:n kansikuvatähtenä

Showpainipromootio WWE:n vuotuinen nimikkopeli on saanut uusimman kansikuvatähtensä organisaation nimekkäimpien legendojen joukosta.

WWE 2K16:n kantta on valittu tähdittämään "Stone Cold" Steve Austin, jota pidetään yhtenä suosituimmista showpainijoista kautta aikojen. Valinnasta erikoisen tekee Austinin pitkä tauko kehästä, sillä hänen viimeisestä virallisesta ottelustaan on kulunut jo yli kymmenen vuotta. Tuore WWE 2K16:n kansikuvatähti on viime vuosien aikana keskittynyt tv-tuotantoihin sekä omaan podcastiinsa. 50-vuotias Austin tyynnytteli äskettäin antamassaan haastattelussa huhuja mahdollisesta paluuottelusta, ettei fanien kannata odottaa hänen paluutaan WWE-kehään.

WWE 2K16 julkaistaan Xbox Onelle, Xbox 360:lle, PS4:lle ja PS3:lle 30. lokakuuta.

Lähde: WWE

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän SilentHill kuva
SilentHill

Steve Austin ja Attitude Era, niin hyvä tulee.

Käyttäjän Speedy kuva
Speedy

Vähän hölmö valinta kansikuvaan. Hyvä painija juu mutta koittais nyt ees vähän puskee sitä nykystä rosteriaan esille.

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Siis kyllä Stone Cold ja The Rock oli kovia silloin, kun meikäpoika oli nuori ja firman nimi oli vielä WWF.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Kunpa tässä uudessa pelissä olisi gameplay enemmän kohdallaan. Vähemmän QTE:tä ja enemmän äksöniä. Rämpyttäisin niitä nappejakin mielummin, kun painelisin niitä tylsiä QTE:tä.

Käyttäjän Galactus kuva
Galactus

Hyvä kansi. Mitä enemmän Attitude Eraa sitä parempi.

Käyttäjän Irezawa kuva
Irezawa

Attitude Era oli showpainin kulta-aikaa ja Stone Cold sellainen karismakasa että pystyisi tähdittämään vaikka minkä pelin kantta, mutta kyllähän tämä kertoo omaa karua kieltään siitä miten vähän WWE:n nykyisessä rosterissa on tähtimateriaalia. Varsin päteviä painijoita on paljonkin mutta sehän ei noissa karkeloissa riitä, sitä kuuluisaa "it factoria" tarvitaan myös. Uusia megatähtiä ei ole juuri syntynyt eikä niitä näyttäisi olevan näköpiirissäkään.

Käyttäjän 1nsane kuva
1nsane

Kertoo kyllä paljon WWE:n tilasta, kun pelejä pitää vuodesta toiseen mainostaa vanhoilla painijoilla ja Attitude eralla. Tosin minkäs sille voi, jos 2015 main eventerit eivät vain ole samalla karismalla varustettu, kuin 1998 main eventerit. Ainoa kunnon nosteessa ollut babyfacekin ollut loukkaantuneena nyt päälle vuoden, niin ei sellaistakaan oikein voi kanteen laittaa.

Käyttäjän Speedy kuva
Speedy

Kevin Owens, Hideo Itami, Dean Ambrose, Seth Rollins, Finn Bálor, Samoa Joe, Dolph Ziggler, Adrian Neville, Solomon Crowe... ohan noita ihan helvetisti mitkä on jo helvetin kovia nimiä tai lujaa vauhtia tulossa semmoseks mutta ku toi WWE niin kauan ku Vince tykkää pieruhuumorista ja tanssivista apinoista niin pilaa kaikki. Triple H johtoon niin alkaa meno muuttuun paljo parempaan suuntaan ainakin ku NXTeetä kattoo.

Käyttäjän Galactus kuva
Galactus

Rosteri on tänä vuonna kuulemma suurin koskaan. 120 painijaa.

Käyttäjän Smiling Nik kuva
Smiling Nik
Lainaus käyttäjältä Speedy

Vähän hölmö valinta kansikuvaan. Hyvä painija juu mutta koittais nyt ees vähän puskee sitä nykystä rosteriaan esille.

Ehkäpä se on siinä kun nykyiset painijat eivät yllä Stone Coldin ja kumppanien tasolle.... varsinkaan suosiossa, eivätkä varsin ikinä tule yltämään.