Suoratoistojätti Netflix osti suomalaisen Next Games -studion alkuvuodesta 2022 huimalla 65 miljoonalla eurolla. Nyt uuden yhteistyön ensimmäisenä hedelmänä tarjolle pelattavaksi on saapunut Stranger Things: Puzzle Tales

Stranger Things: Puzzle Tales on tarinavetoinen pulmapeli, josta löytyy myös rpg-ominaisuuksia. Sen parissa pelaajat pääsevät taistelemaan televisiosarjassa nähtyjä pelottavia uhkia vastaan kokoamansa Hawkins-nuorten tiimin kanssa.

Netflix-tilaajat pääsevät pelaamaan palkittua peliä ilman lisämaksuja, mainoksia tai pelin sisäisiä ostoksia. Next Games tahtoi pelin muistuttavan visuaaliselta tyyliltään 1980-luvun piirrettyjä ja studio toivookin pelin herättävän monissa pelaajissaan nostalgisia tuntemuksia omasta nuoruudestaan.

Stranger Things: Puzzle Tales julkaistiin alun perin lokakuussa 2021. Netflix-oston myötä se päätyi pienelle tauolle ja nyt tämän tuoreen uusintajulkaisunsa myötä seikkailu on päivitetty sisältämään materiaalia myös sarjan uudelta neljänneltä tuotantokaudelta. Mukana on esimerkiksi uusia hahmoja sekä uusia tuttuja lokaatioita. Peli on ladattavissa nyt sekä iOS että Android-mobiililaitteille.

Alla kurkistus peliin trailerin muodossa.

Lähde: Next Games, Next Games (2)

Lisää luettavaa