Strategiaa, urheilua ja robotteja parittava Frozen Endzone beetailee tällä viikolla

Tyyliteltyä strategiaa valmisteleva Mode 7 on puskemassa uuden Frozen Endzone -pelinsä beetaversion jakeluun tällä viikolla.

2.12.2013 21:47

Kuluva viikko vaikuttaisi olevan hyvää aikaa beetatestaukselle. Ensin keskiviikkona beetaversionsa osalta julkaisunsa saa sivulta kuvattu hiekkalaatikkoseikkailu Starbound, jota on nyt seuraamassa Mode 7 -studion kehittämä Frozen Endzone joulukuun 5. päivä.

Alkuvuodesta julkistettu Frozen Endzone hakee toistaiseksi vasta paikkaa Steamista Greenlightin kautta, joten pelin varhaiseen versioon on mahdollista päästä käsiksi ennakkotilaamalla kokoversion tuotoksen kotisivuilta. Varsinaisen julkaisunsa Frozen Endzone on näkemässä joskus ensi vuoden puolella.

Tyyliltään Frozen Endzone on yhdistelmä strategia- ja urheilupelaamista. Peli itsessään pyörii robottien pelaaman hyvin paljon amerikkalaista potkupalloa muistuttavan lajin ympärillä, mutta varsinainen toiminta on kuitenkin vuoroihin jaettua. Vuoroja ei tosin niitäkään suoriteta pelaaja kerrallaan, vaan kummatkin robottifutisjoukkueet saavat ja toteuttavat käskynsä samanaikaisesti.

Toimintamalli muistuttaa siis hieman Mode 7:n aiempaa peliä, Frozen Synapsea.

Frozen Endzonen tuoreen esittelyvideon voi kurkata alta.

Lisää luettavaa