Strategiahelmi Age of Empires II palaa aiempaa terävämpänä / Uutiset / pelaaja.fi

Strategiahelmi Age of Empires II palaa aiempaa terävämpänä

7.03.2013 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
12

Edesmenneen Ensemble Studiosin Age of Empires II -strategiapeli tekee paluun. Microsoft on ilmoittanut, että Age of Empires II HD Edition nähdään Steamissa huhtikuun 9. päivä, joskin ennakkotilaamalla siihen on mahdollista päästä käsiksi jo neljä päivää etukäteen.

Sisällöllisesti luvassa on alkuperäinen Age of Empires II -peli sekä sen The Conquerors -laajennus teräväpiirtoon päivitetyllä ulkoasulla. Steamin käytön myötä mukaan tupsahtaa lisäherkkuna vielä myös tuki saavutuksille, pistelistoille, pilvipalveluille ja pelaajien oman sisällön jakamisen mahdollistavalle Workshopille.

Minimissään Age of Empires II HD Edition vaatii seuraavaa kokoonpanoa:

  • Windows XP, Vista, 7, 8 Pro
  • Steam Software Platform
  • 900x600 minimum display resolution
  • Direct X 9 Capable GPU
  • 1.2GHz CPU
  • 1GB RAM
  • 2GB HDD

Linkki traileriin

Lähde: Gamespot

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Oselot kuva
Oselot

Ohhh.. Viimeistään jostain alesta tämän ostanen. Suosikki strategiapeli vieläkin.

Käyttäjän Tunna kuva
Tunna

Erittäin hieno homma! Tätä on tullut pelattua useita kymmeniä, ehkä satojakin tunteja.
Pelkästään tuon videon eeppinen musiikki aiheutti kylmiä väreitä hrrr....

Käyttäjän illosipuli kuva
illosipuli

Pakko ottaa.

Käyttäjän Dante2 kuva
Dante2

Loistavuutta! Hommaan heti kun vaan voi :)!

Käyttäjän Airus kuva
Airus

Ikisuosikkistrategia itselle on ja tulee olemaan Empire Earth ja kosketus naapurimaalle on tapahtunut vaan Age of Empires ykkösen muodossa. Eli ei nostalgiakyyneleitä tällä kertaa valitettavasti, mutta vanhaa kunnon strategiaa tekisi kyllä mieli taas pitkästä aikaa vääntää. Harkintaan.

Käyttäjän Hifisti kuva
Hifisti

Meinas oikeesti tulla tippa linssiin kun tuota videota katsoi. Pentuna tuli tätä hakattua varmasti lähemmäs 1000h ja on kyllä ehottomasti suosikki naksuttelu ikinä. Ei todellakaan tarvitse miettiä kahdesti tämän ostoa, 200% varma ostos ja varmasti koukutun taas tunneiksi, ellen jopa kymmeniksi - tai ehkäpä jopa sadoiksi? ;)

Anyways, hemmetin hieno homma että tästä saadaan HD -versio, teki oikeesti mieli tuulettaa äsken kunnolla kun stiimin avasin ja näin tämän siellä. Huhhuhheijaa, nyt olen pöllyissä.

Käyttäjän LordBarkus kuva
LordBarkus

Jumala onkin olemassa, kaikki kumartakaa kuningas AoE:n edessä

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

Vaikka omalla listalla AoE 2 ei ole RTS-pelien kuningas, niin kyllä tätä tuli pelattua aikoinaan TODELLA paljon, viimeksi kampanjat tuli pelattua muutama vuosi sitten. Jos on jäänyt tämä klasikko väliin, niin ehdottomasti kannattaa ostaa =). Toivottavasti pelisarja vielä joskus jatkuisi.... ihan sama mihin aikakauteen AoE 4 sijoittuisi, kunhan olisi parempi kuin AoE 3, joka oli jonkinasteinen pettymys.

Käyttäjän PCforlife1975 kuva
PCforlife1975

Extreme pelaaminen ja moninpeli ovat tämämkin RTS-genren pilannut minulta. Jos joku peli pitää nostaa ylitse muiden, on cnc95 ja red alert yksinpeli kampanjat.

Age of empire sarja on kuin rakennuttu extreme pelaamista varten. Optimaalisten taktiikoinen hakeminen on liian työlästä mutta kuintenkin mahdollista.

Käyttäjän Portable kuva
Portable
Lainaus käyttäjältä Balnazzard

Toivottavasti pelisarja vielä joskus jatkuisi.... ihan sama mihin aikakauteen AoE 4 sijoittuisi, kunhan olisi parempi kuin AoE 3, joka oli jonkinasteinen pettymys.

Ensemble Studios on kupattu ja sitä myöten tämä sarja. Ei Microsoft osaa tehdä AoE peliä, ellei se ole vanhan pelin HD päivitys.

Nostoja