Strategiailmiö Plague Inc. tartuttaa vielä pc-pelaajat / Uutiset / pelaaja.fi

Strategiailmiö Plague Inc. tartuttaa vielä pc-pelaajat

31.01.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Hieman erilaisempaa mutta sitäkin tautisempaa strategiapelattavaa mobiililaitteilla tarjonnut Plague Inc. on saapumassa pc:lle. Lisänimeä Evolved kantaen Ndemic Creationsin luomus on tarkoitus saada Steamin Early Access -osastolle 20. päivä helmikuuta.

Kannettavien isoveljiensä tapaan Plague Inc: Evolvedin pelattavuus pyörii ihmiskunnan tuhoamisen ympärillä. Pelissä pelaajat päästävät maailman valloilleen oman ilkeän tautinsa, jota hallinnoimalla se pitäisi saada leviämään maapallon joka kolkkaan ja mielellään myös mahdollisimman tehokkaasti.

Pc-version myötä Plague Inc. laajenee muutamilla uusilla ominaisuuksilla. Paremman statistiikan seuraamisen ohella pelaajat päästetään jatkossa sekä moninpelaamaan että myös luomaan omia tehtäväkokonaisuuksiaan peliin. Sisältöpäivityksiäkin on tietysti luvassa, eikä mobiiliversioidenkaan pitäisi jäädä moisista vielä tulevaisuudessakaan paitsi.

Pelaaja-lehden arvostelun Plague Incin iOS-versiosta voi kurkistaa tämän linkin takaa.

Lähde: Ndemic Creations

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Portable kuva
Portable

Tuliko muilla mieleen se vanha, mutta hyvä selainpeli, jossa tavoite oli sama ? Ei vain tule mieleen nimeä. Ja mitä tähän peliin tulee, niin ihan kiinostavaltahan tämä tuntuu. Valitettavasti tämäkin lienee vain puhelimien yksinoikeus.

Käyttäjän farcryer2 kuva
farcryer2

Olisiko sen pelin nimi Pandemic 2? Tuossahan sanotaan, että tämä peli tulee Steamiin early accesiin PC-pelaajaille.