Strategiailmiö Plague Inc. tartuttaa vielä pc-pelaajat

Ndemic Creationsin hyvää menestystä kännyköillä ja tableteilla nautiskellut Plague Inc. saa oman pc-versionsa. Uutta sisältöä on näin ollen muun muassa luvassa.

31.1.2014 17:52

Hieman erilaisempaa mutta sitäkin tautisempaa strategiapelattavaa mobiililaitteilla tarjonnut Plague Inc. on saapumassa pc:lle. Lisänimeä Evolved kantaen Ndemic Creationsin luomus on tarkoitus saada Steamin Early Access -osastolle 20. päivä helmikuuta.

Kannettavien isoveljiensä tapaan Plague Inc: Evolvedin pelattavuus pyörii ihmiskunnan tuhoamisen ympärillä. Pelissä pelaajat päästävät maailman valloilleen oman ilkeän tautinsa, jota hallinnoimalla se pitäisi saada leviämään maapallon joka kolkkaan ja mielellään myös mahdollisimman tehokkaasti.

Pc-version myötä Plague Inc. laajenee muutamilla uusilla ominaisuuksilla. Paremman statistiikan seuraamisen ohella pelaajat päästetään jatkossa sekä moninpelaamaan että myös luomaan omia tehtäväkokonaisuuksiaan peliin. Sisältöpäivityksiäkin on tietysti luvassa, eikä mobiiliversioidenkaan pitäisi jäädä moisista vielä tulevaisuudessakaan paitsi.

Pelaaja-lehden arvostelun Plague Incin iOS-versiosta voi kurkistaa tämän linkin takaa.

Lähde: Ndemic Creations

Lisää luettavaa