Relic Entertainmentin kiitelty reaaliaikastrategiasarja Warhammer 40,000: Dawn fo War tekee paluuta. Yhteistyössä julkaisija Segan kanssa kehittäjä paljasti tänään tiistaina Dawn of War III:n, joka on odotettavissa pc:lle ensi vuoden puolella.

Sega lupaa, että Dawn of War III tuo yhteen niin ensimmäisessä sarjan osassa jo kohdatut eeppisen sodan mittasuhteet kuten myös Dawn of War II:n tarjoamat kustomointimahdollisuudet ja eliittisankarit. Samalla tietysti kokemuksesta luvataan lisäksi rikkaan strategista, näyttävän näköistä ja katastrofaalisen yllättävää.

– Tämä on se Dawn of War -peli, jota fanit ovat odottaneet. Meillä suurempia yksiköitä kuin koskaan, jättimäisiä kiertoradalta ammuttavia lasereita, tukikohtien rakentelua, eeppisiä sankareita ja valtavia taisteluita. Ne ovat kaikki mukana, pelin vastaava tuottaja Stephen MacDonald hehkuttaa.

Vielä toistaiseksi liikkuvaa pelikuvaa uutukaisesta ei olla saatu julkisuuteen. Ohessa on kuitenkin katsottavissa Dawn of War III:n noin neljän minuutin pituinen elokuvamainen julkistustraileri. Pelin oma Steam-kauppasivu on myös jo avautunut.

Lähde: Sega

Lisää luettavaa