Strategiaklassikko Men of War saa jatkoa – tältä näyttää Men of War 2 / Uutiset / pelaaja.fi

Strategiaklassikko Men of War saa jatkoa – tältä näyttää Men of War 2

24.11.2021 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
0
Men of War 2 paljastui

Tosiaikastrategiapelisarja Men of War on saamassa jatkoa.

Ukrainalainen Best Way -studio ja julkaisija 1C Entertainment ovat paljastaneet Men of War 2:n. Kyseessä on alkuperäisen Men of Warin tapaan toiseen maailmansotaan sijoittuva tosiaikainen strategiapeli, jossa pelaajat voivat ottaa taistelukentän haltuun myös yksittäisten sotilaiden asemassa. Uudessa pelissä sotilaiden hallintaa syvennetään entisestään, sillä pelaajat voivat tarkastella taistelukenttää myös suoraan sotilaiden näkövinkkelistä esimerkiksi konekivääriampujan roolissa.

Men of War 2:n kampanjassa päästään taistelemaan toisen maailmansodan länsi- ja itärintamille yksinpelinä tai enintään viiden pelaajan yhteistyöpelimuodossa. Mukana on myös verkkomoninpeli, jossa pelaajat voivat ottaa mittaa toisistaan tai tekoälyvastustajista. Pelin kerrotaan saavan myös täyden modituen.

Alun perin vuonna 2004 julkaistusta Soldiers: Heroes of World War II -pelistä alkunsa saanut pelisarja vaihtoi nimensä vuonna 2009 julkaistun Men of Warin myötä. Sarjaan on julkaistu vuosien varrella muiden kehittäjien toimesta useita osia, jotka ovat menestyneet pääosin alkuperäistä heikommin. Men of War 2:ta kehittää kuitenkin jälleen alkuperäiset pelit luonut Best Way.

Men of War 2:n on määrä ilmestyä ensi vuoden aikana pc:lle.

Lähde: 1C Entertainment

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja