Strategiasarja Panzer General jyrää ilmaispelien sotatantereille / Uutiset / pelaaja.fi

Strategiasarja Panzer General jyrää ilmaispelien sotatantereille

20.08.2013 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Ubisoft on tuomassa pian 20 vuotta täyttävän Panzer General -strategiasarjan ilmaismarkkinoille. Panzer General Onlineksi kutsutun projektin ruorissa nähdään Settlers- ja Anno-pelien parissa muun muassa aikaisemmin häärännyt Blue Byte -studio, jonka tarkoituksena on ujuttaa tuore taktikointikokemus selaimilla pelattavaksi.

Odotettavissa Panzer General Onlineen on niin yksin- kuin moninpelipuoli. Näistä yksinpeliä on tosin jo suoraan kuvailtu enemmänkin pelin edistyneeksi tutoriaaliksi, jossa päästään pelaamaan muutamia tunnettuja toisen maailmansodan taisteluita pelin vuoropohjaisia mekaniikkoja hyödyntäen.

Ohessa sekä traileri uutuuspelistä että video itse Blue Bytesta. Panzer General Onlinea varten etsitään myös paraikaa beetatestaajia, jollaiseksi voi ilmoittautua tuotoksen kotisivuilla.

Lähde: Ubisoft

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

Onhan se hienoa, että ilmaispelimarkkinoille saadaan muidenkin genrejen kuin räiskintöjen ja tosiaikastrategioiden (sekä tietenkin niiden kuuluisien farminkasvatuspelien) lisäksi myös vuoropohjaista taktikointia. Kunhan eivät tunge mikromaksuja aivan joka paikkaan, saattaa tämä toimiakin. Mutta silti jossain itää pieni epäilyksen siemen...

Nostoja