Strategiavyöryä yhä odotettavissa – Stellaris, Hearts of Iron IV, Age of Wonders ja muuta laajenevat taas / Uutiset / pelaaja.fi

Strategiavyöryä yhä odotettavissa – Stellaris, Hearts of Iron IV, Age of Wonders ja muuta laajenevat taas

19.10.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Paradox Interactive, PDXCON 19, Strategia, Stellaris, Hearts of Iron IV, Hearts of Iron, Federations, revelations, Age of Wonders

Paradox Interactive on paljastanut kokonaisen joukon uusia laajennuksia sen eri peleihin. Osana sen Berliinissä parhaillaan käynnissä olevaa PDXCON 19 -tapahtumaa uutta pelailtavaa on lupailtu niin Stellarikseen, Imperator: Romeen, Prison Architectiin, BattleTechiin, Age of Wonders: Planetfalliin kuin Hearts of Iron IV:ään.

Stellariksta varten julkisuuteen on saatu kaksi lisäosaa. Pienempi näistä on jo 24. lokakuuta julkaistava Lithoids Pack, joka lisää kahdeksalla eurolla siihen viisaista kivistä lukeutuvan uutuusrodun. Kunnollinen Federationsiksi kutsuttu laajennus nähdään ensi vuonna ja se keskittyy avaruusdiplomatian tekoon niin vaikuttamisen, manipuloimisen kuin dominoinnin alalla.

Aiemmin tänä vuonna ilmestynyt Age of Wonders: Planetfall laajenee 19. marraskuuta 15 euron Revelations-laajennuksella. Siinä tutkailemaan lähdetään muinaista Heretor-teknologiaa ja selviydytään heräämistä tekevää Es’teq-dynastiaa vastaan muun muassa kahden kampanjan merkeissä.

Hearts of Iron IV:ssä liikutaan vakoilemisen merkeissä, kun La Resistance tuodaan ajan myötä osaksi peliä. Se tuo peliin mahdollisuuden omille tiedustelupalveluille ja agenttien treenaamiselle yhdessä koodien purun ja yleisen vakoilun kaltaisten toimintakeinojen muodossa. Espanjalaisilla ja ranskalaisilla pelaamiseen tuodaan samalla enemmän syvyyttä.

21. marraskuuta luvassa olisi myös lisää BattleTechia, kun 20 euron Heavy Metal saapuu kahdeksan uuden mechan, Flashpoint-minikampanjan ja kahdeksan tuoreen asejärjestelmän muodossa. Prison Architectin pc-versio saa vuorostaan konsoleilta tutun Psych Ward: Warden’s Edition -lisäsisällön muutamilla lisukkeilla kuudella eurolla. Kokonaan uutta Prison Architect -sisältöä on parhaillaan työn alle myös ensi vuodeksi.

Imperator: Rome valmistautuu yhtälailla saamaan ilmaisen The Punic Wars -sisältöpaketin. SIinä keskitytään Rooman ja Karthagon välisiin kärhämiin uusilla historiallisilla tehtävillä, musiikilla ja parilla uudella yksikkömalleilla.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja