Street Fighter II:n uusin versio menestyy, lisää Switch-pelejä odotettavissa Capcomilta

Street Fighter II on kelvannut hyvin Switch-pelaajille, vaikkei se kerännytkään välttämättä yltiöpositiivisa arvosteluja.

30.7.2017 17:46

Ultra Street Fighter II: The Final Challengers on tehnyt kauppansa Nintendon Switch-konsolilla. Capcomin hiljattaisen talousraportin mukaan se on saanut toimitettua peliä maailmalle 450 000 kappaleen edestä, mikä on ylittänyt sen odotukset.

Capcomin kiinnostus Switchia kohtaan tuntuukin olevan parhaillaan nousujohteisessa kuosissa. Japanilaispelitalo on avoimesti ilmoittanut kaavailevansa lisää Switch-versioita omista peleistään, vaikka epäselvää vielä onkin, onko odotettavissa enemmän The Final Challengersin kaltaisia uudelleenlämmittelyjä vai nimenomaan uusia pelejä.

Kaupallisesti menestyksestään huolimatta mitenkään kehuttu peli The Final Challengers ei ole ollut. Peli toki perustaa pohjaansa taistelupeliklassikkoon, mutta varsinkin sen sisällön ja hinnoittelun suhdetta on kovasti kritisoitu maailmalla. Switchin Super Bomberman R -peli on ollut hieman vastaavanlaisessa tilanteessa. Aikainen ilmaantuminen Switchin pelitarjontaan on ollut niille siis selvästi eduksi.

Lähde: Gematsu, Takashi Mochizuki (Twitter)

Lisää luettavaa