Street Fighter IV:n Ultra-muodonmuutos on käynnistymässä / Uutiset / pelaaja.fi

Street Fighter IV:n Ultra-muodonmuutos on käynnistymässä

15.05.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Capcom on saanut tuotua julki päivät, jolloin pelaajat voivat päästä takomaan Ultra Street Fighter IV:ää.

Ensimmäisenä Ultra Street Fighter IV saadaan jakeluun digitaalisena laajennuksena. Mikäli omistuksesta löytyy jo Super Street Fighter IV tai Super Street Fighter IV: Arcade Edition, voi pelinsä päivittää Ultraksi PlayStation 3:lla ja Xbox 360:llä 4. päivä kesäkuuta. Prosessi maksaa noin 15 euroa.

Levymuodossa ja kokonaisena ladattavana pelinä Ultra Street Fighter IV saapuu konsoleille 8. päivä elokuuta ja maksaa noin 40 euroa. Pc:lle sekä laajennus että kokonainen digitaalinen versio pelistä saadaan myös samana päivänä.

Ultra Street Fighter IV:n tuomat näkyvimmät muutokset Street Fighter IV:ään ovat viisi uutta hahmoa, kourallinen uusia kenttiä sekä tuoreet Red Focus Attack- ja Ultra Combo Double -tekniikat. Tietysti paljon työtä on tehty myös toki hahmojen tasapainottamisen eteen. Tähän liittyen Ultra tarjoaa mahdollisuuden tietyissä pelimuodoissa myös valita, millaista Street Fighter IV -versiota taistelijoista haluaa milloinkin käyttää.

Ultra Street Fighter IV:n uudet hahmot voi nähdä toiminnassa alla olevasta tuoreesta trailerista. Video samalla esittelee asusteita, jotka pelaajat voivat saada Ultra Street Fighter IV:n ennakkotilaamalla.

Lähde: Capcom UK (Facebook), Capcom Unity

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Eerie kuva
Eerie

40 euroa?? Voihan jukupätkä, Capcom :DD

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Jäi vain hieman mietityttämään mitäköhän tarkoittaa PC laajennus? Nykyisille pelaajille tämähän on melkein pakotettu hankinta koska aiemmat pelit käyttivät nyt kuollutta GFWL palvelua.

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus käyttäjältä Marioysikax

koska aiemmat pelit käyttivät nyt kuollutta GFWL palvelua.

Tokihan ne käyttivät. Ei se estänyt Capcomia kuitenkaan siirtämästä pelejä hyödyntämään lopulta pelkästään Steamworksia.

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax
Lainaus käyttäjältä Riepu

Tokihan ne käyttivät. Ei se estänyt Capcomia kuitenkaan siirtämästä pelejä hyödyntämään lopulta pelkästään Steamworksia.

Tämähän siinä vähän onkin kun netissä on aika montaa tietoa asiasta, mutta suurin osa sanoo että se GFWL poistettaisiin tällä Ultra päivityksellä. Vain kourallinen pelejä on oikeasti päivitetty pois siitä: http://pcgamingwiki.com/wiki/The_Big_List_of_3rd_Party_DRM_on_Steam#Games_for_Windows_Live
Jossain oli uutista että olisivat suunnitelleet kaikista peleistään GFWL poistamista, muttei kauheasti ole näkynyt eikä kuulunut mitään sen jälkeen. Kuitenkin jos jonkunlaisen päivityspaketin julkistavat, niin pitäisi melkein olla konvertointi jo valmis että myös muualta kuin steamista pelin hommanneet voivat sen päivittää.

Nostoja