Street Fighter IV:n yksityiskohtia julki / Uutiset / pelaaja.fi

Street Fighter IV:n yksityiskohtia julki

6.02.2008 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
16

Perjantaina ilmestyvässä Famitsussa otetaan käsittelyyn tuleva Street Fighter IV useiden ruutukuvien säestyksellä. Famitsun kuvissa paljastetaan, että neljännessä osassa nähdään ainakin Guile, Blanka, Zangief, Dhalsim, E. Honda ja Chun Li.

Lisää tietoa pelistä löytyy Pelaajan tuoreimmasta numerosta.

Verkkoon karanneet skannit on nähtävissä täällä!

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Tämä peli löytyy kyllä varmasti hyllystäni ilmestyessään. En ole vähään aikaan innostunut mistään tappelupelistä näin paljon. Vanhat muistot tulevat mieleen ja tämä saa ne syttymään uudestaan.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ite kanssa odotan tätä peliä jostai syystä vaikken oo mielesäni koskaan itse pelannut näitä pelei :s, mutta toivottovasti tulee loistava peli ja ostan PS3:lle jos on onnistunut ;D

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

jaa a en kyllä tiedä millanen tulee olemaan ehkä hyvä ehkä ei.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Urpo sanoi:

"jaa a en kyllä tiedä millanen tulee olemaan ehkä hyvä ehkä ei."

Tyhjentävää.

Käyttäjän redshift kuva
redshift

Ostin aikoinaan Street Fighter 2:n snes:lle luokkaretkellä Tukholmasta. Peli oli järisyttävä kokemus uskomattoman grafiikan ja täydellisten kontrollien ansiosta. Mikään muu tappelupeli ei ole sen jälkeen säväyttänyt samalla tavalla.

Nyt jälleen kihelmöi siihen malliin että tulossa on loistava mätkintäpeli ja ehkä viimeinkin se kauan kaivattu Street Fighter 2:n manttelinperijä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Hmm.Tämä vaikuttaisi olevan vähän Dragonball tyylinen taistelupeli.
Hyvä juttu vai huono?Sen päätät sinä.
Itse tuskin ostan..Tai no katotaan ny demon jälkee.
T.Dante

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Pieni kutina on, ettei peliä saada merkittävästi uudistettua. Se ei silti tarkoita, etteikö hullut japanilaiset sitä ostaisi.

Käyttäjän RuleZ kuva
RuleZ

En ole aikaisemmin pelannu SF...enimmäkseen Tekkeniä ja Virtual Fighteria, mutta kyllä jossain pari vuotta sitten pelasin sitä kuuluisaa SF2 ja pakko myöntää että oli loistava. Grafiikka oli ihan nättiä mutta taisteleminen...siinä oli sitä "jotakin" mitä ei mikään muu peli ole pystynyt minulle antamaan...paitsi GTA:t tietysti :D

Käyttäjän Snakeleader kuva
Snakeleader

Harmittaa kun on päässyt SF kokeilematta, Tekkenia on kyllä tullut tahkottua ja paljon.Mutta jos tästä tulee yksi 2000- luvun parhaimmista mätkintä-peleistä, niin sittenhän olisi hyvä tilaisuus kokeilla tätä. :)

Käyttäjän tumex kuva
tumex

Millanenkohan mahtaa olla toi uus hahmo, Crimson Viper..tää muija millä on punaset hiukset ja puku. Toivottavasti muistavat keskittyä muuhunkin kuin siihen että nelonen muistuttais visuaalisesti kakkosta.