Capcom on vahvistanut seuraavan ison askeleen Street Fighter V:n elämässä. Ensi vuonna tammikuun 16. päivä peli päivittyy PlayStation 4:llä ja pc:llä pitkään huhuiltuun Arcade Edition -nimiseen versioon, joka keskittyy kohentamaan varsinkin sen pelitilatarjontaa.

Etunenässä Arcade Edition tuo Street Fighter V:een viimein vanhan kunnon arcade-tilan. Ilmeisesti lisäys ei ole myöskään aivan siitä yksinkertaisimmasta päästä, sillä pelitila on tehty kunnioittamaan Street Fighterin 30-vuotista historiaa. Arcade-tilaa pääsee näin ollen pelaamaan kuudessa osassa, jotka tekevät kunniaa eri sarjan osille aina Street Fighter Alphaa myöten.

Muita Arcade Editionin lisiä ovat ainakin tuore Extra Battle -tila, galleria, uusittu käyttöliittymä ja erilaiset pelilliset muutokset, kuten toinen V-Trigger-liike kullekin hahmolle. Kaikki nämä ovat ilmaisia Street Fighter V:n jo omistaville.

Päivityksen saapuessa Capcom ryhtyy myymään uusille pelaajilla myös Arcade Edition -lisänimeä kantavaa pakettia Street Fighter V:stä. Se sisältää automaattisesti pääsyn kaikkiin pelin lisähahmoihin.

Lähde: Capcom

Lisää luettavaa