Katastrofialun saanut Street Fighter V -beeta heräsi takaisin henkiin – ja voi pojat, sehän toimii! / Uutiset / pelaaja.fi

Katastrofialun saanut Street Fighter V -beeta heräsi takaisin henkiin – ja voi pojat, sehän toimii!

20.08.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Mittavien teknisten ongelmien saattelemana heinäkuussa alkanut Street Fighter V:n PS4-beetatestaus on jatkunut tänään Euroopassa. Capcom on nyt sekä torstaina että perjantaina kutsumassa pelaajia stressitestaamaan pelin palvelimia, jotta se voisi lähitulevaisuudessa järjestää viime kuulle alkujaan suunnittelemansa viiden päivän maailmanlaajuisen testitapahtuman pelin verkkopelipuolesta.

Beetapalvelimet ovat auki Suomen aikaan kello 18:00-2:00 ja niiden tilaa voi seurata pitämällä silmällä Twitter-tiliä SFV Server. Mukaan beetaan on ollut mahdollista päästä rekisteröitymällä testaajaksi pelin kotisivujen kautta.

Street Fighterin virallisen Twitter-tilin mukaan pelin torstainen testaus käynnistyi kirjautumisongelmien saattelemana, mutta vika näyttää nyt kuitenkin olevan historiaa. Pelaaja on testannut beetaa noin iltakymmenestä asti ja yhtä äkkinäistä uloskirjautumista lukuunottamatta se on toiminut taisteluiden osalta erittäin jouhevasti. Peliseuraakin näyttää ainakin vielä kirjoitushetkellä löytyvän mukavasti varsinkin niin Saksasta, Englannista kuin Espanjastakin asti.

Euroopassa tekemänsä testailun jälkeen Capcomin aikeena on järjestää vastaavanlaiset stressitestit vielä myös Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa.

Lähde: Capcom

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Ohjaimessa dedikoitu nappi screenshoteille - ota kuva kameralla näytöstä :p

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus käyttäjältä Marioysikax

Ohjaimessa dedikoitu nappi screenshoteille - ota kuva kameralla näytöstä

Share-napin käyttö on beetassa poistettu käytöstä. Kameran käyttö oli helpompi vaihtoehto kuin Pleikkarin sörkkiminen.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Eipä taida ehtiä tähänkään rypäsyyn mukaan, kun on tuota muutakin elämää. Kai sitä sitten ehtii pelaamaan, kun se on julkaistu.