Street Fighter V on Alpha-taistelijoiden juhlaa – uusi hahmo jälleen paljastettu / Uutiset / pelaaja.fi

Street Fighter V on Alpha-taistelijoiden juhlaa – uusi hahmo jälleen paljastettu

17.09.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Street Fighter V:stä on muodostumassa kovaa vauhtia eräänlainen rakkauskirje Street Fighter Alpha -sarjalle. Pelistä on paljastettu tällä viikolla Japanissa järjestettävien Tokyo Game Show -messujen kunniaksi jälleen yksi uusi pelattava hahmo, joka sattuu olemaan Street Fighter Alpha 3:ssa aikoinaan esiintynyt Karin Kanzuki.

Karin on järjestyksessään nyt neljäs Street Fighter V -taistelija, joka on tunnettu aikaisemmin lähinnä vain Street Fighter Alpha -puolelta. Muut pelistä löytyvät Alpha-taistelijat ovat olleet Birdie, (Charlie) Nash ja R. Mika. Lisää voi olla myös vielä luvassa, sillä Street Fighter V:n ensimmäisestä 16 taistelijasta nyt 12 on paljastunut ja jäljellä olevasta neljästä vielä julkistustaan odottavasta taistelijasta kahden tiedetään olevan tuttuja vanhoista Street Fightereista.

Karinin lisäksi Capcom on paljastanut Tokyo Game Show'n yhteydessä nyt myös Capcom Fighter Networkin. Uusi verkosto tulee toimimaan Street Fighter V:n nettipuolen eräänlaisena sydämenä, jonka on määrä sekä helpottaa ja monipuolistaa muiden pelaajien kanssa vuorovaikuttamista että myös kerätä tarkkaa dataa verkossa käydyistä taisteluista. Ohessa pari kuvaa verkostosta.

Street Fighter V julkaistaan ensi vuonna sekä PlayStation 4:lle että pc:lle.

Lähde: Capcom

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.