Street Fighter V valmistautuu viimeiseen kierrokseen – lisähahmoja ja kenttiä vielä tulossa / Uutiset / pelaaja.fi

Street Fighter V valmistautuu viimeiseen kierrokseen – lisähahmoja ja kenttiä vielä tulossa

29.05.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Street Fighter V, Street Fighter, Champion Edition, taistelu, Capcom,

Capcom on vahvistanut tukevansa Street Fighter V:tä vielä yhdellä kaudellisella lisäsisältöä. Kehittäjän mukaan pelin alkuvuodesta käynnistynyt neloskausi ja sen myötä syntynsä saanut Champions Edition -vaihe ovat saaneet sen verran positiivista palautetta, että tuloaan tekee vielä viides sisältökausi.

Yksityiskohdat ovat yhä vähäiset, mutta mukaan luvataan viittä taistelijaa ja kolmea uutta kenttää. Tämän pitäisi olla ainakin jonkinlainen päätös pelille, sillä Capcom puhuu kaudesta nimenomaan pelin viimeisenä. Lisää kaudesta on määrä kuulua kesän aikana.

Street Fighter V täytti näin keväällä neljä vuotta. Se julkaistiin alkujaan 16 hahmon pakettina, mutta ajan myötä määrä on kasvanut 24 ottelijalla. Aluksi kovin vajaaksi jäänyt ominaisuustarjonta on sekin kohentunut päivitysten voimin muun muassa lisätiloilla.

Lähde: Capcom

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Mutta uupuuko tästä pelistä edelleen se yksinpeli? Sori vaan, mutta minä nyt sattumoisin olen yksi niistä outolinnuista jotka pelaavat taistelupelejä yksinpelin takia. Tiedä että vuosi kaksi takaperin (Steamin kokeilujakson aikana) Story Mode-valinta oli harmaana ja kykenemätön valittavaksi, eli sitä ei ollut. Onko nyt?