Ensi vuonna ilmestyvän Street Fighter V:n ensimmäinen PS4-beetatesti on pahoissa ongelmissa.

Perjantaina neljältä aamuyöllä Suomen aikaa alkanut viisipäiväinen testirupeama ei alkanut hyvissä merkeissä: peliin pyrkivät testaajat valittelivat yhteys- ja sisäänkirjautumisongelmiaan jo testin ensituntien aikana. Testipalvelimia pyrittiin korjailemaan perjantaipäivän aikana tuloksetta, ja nyt Capcom on ilmoittanut lykkäävänsä beetaa oikoakseen palvelinrypyt perusteellisesti.

Beetaviikon tarkoituksena oli Capcomin mukaan kuormittaa pelin verkko-ominaisuuksia ja sisällönjakelujärjestelmiä, joten omalla tavallaan testi täytti tehtävänsä. Pelitalo ei kuitenkaan vielä tiedä, koska beetasta saadaan taottua toimiva. Testijaksoa tullaan pidentämään menetetyn peliajan korvaamiseksi.

Pelin palvelimia testailtiin onnistuneesti jo viime yönä Yhdysvalloissa, ja beetaa tullaan hiljalleen laajentamaan jälleen myös Eurooppaan ja Aasiaan.

– Pyydämme anteeksi pelaajilta, jotka ovat odottaneet pelin kokeilemista innolla. Olkaa hyvät ja pysykää kuulolla päivitysten varalta, Capcom pahoitteli Twitterissä.

Street Fighter V julkaistaan ensi vuoden puolella pc:lle ja PlayStation 4:lle. Lisää beetan sisällöstä voi lukea täältä.

Päivitys 12:15: Lisätty maininta pelin rapakon takaisista palvelintesteistä.

Lähde: Capcom UK (Twitter), Capcom CommunityKotaku, MCV

Lisää luettavaa