Street Fighter V:n taistelijajoukkio kasvaa ja beeta lähestyy / Uutiset / pelaaja.fi

Street Fighter V:n taistelijajoukkio kasvaa ja beeta lähestyy

16.06.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Capcom on julkistanut seuraavat kaksi taistelijaa, jotka tulevat olemaan pelattavissa Street Fighter V:ssä. Hahmoista toinen on aina Street Fighter II -ajoilta asti tuttu Cammy, toinen vuorostaan Street Fighter Alpha -sarjassa aikoinaan esiintynyt Birdie.

Oheinen traileri käy pikaisesti läpi muutamia hahmojen liikkeitä. Esittelyn saavat niin useat kaksikon perusiskut, kuten myös esimerkiksi näiden V-Skill-taidot.

Uusien hahmojen lisäksi vahvistus on nyt saatu myös sille, että ensimmäinen beetatesti Street Fighter V:stä järkestetään aikavälillä 23.-28. heinäkuuta PlayStation 4:llä. Capcom ei ole tosin vain vielä vahvistanut, miten eurooppalaiset voivat osallistua beetaan. Amerikassa testaamaan pääsee, mikäli pelin on ennakkotilannut.

PlayStation 4:n ohella Street Fighter V on tekeillä myös pc:lle. Peli saataneen ulos ensi vuoden alkupuoliskolla.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän BusterGarou kuva
BusterGarou

Äh. Cammy oli nyt itsestään selvää, mutta olisin toivonut uuden palaavan hahmon olleen Birdien sijasta vaikka Alex tai Urien. No jaa, vielä ehtii! Pelin julkaisuun on vielä melkein vuosi, ja jos ei siinäkään niin sitten jossain välttämättömässä Super Ultra Championship Turbo Editionissa.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Mahtavaa! Cammylla on itse asiassa vähän pyllyä tällä kertaa, kuitenkaan liikaa muuttamatta hahmon ulkonäköä.

Nostoja