Street Fighter V:n viimeinen taistelija paljastui – ja se saattaa vihjata seuraavasta sarjan pelistä / Uutiset / pelaaja.fi

Street Fighter V:n viimeinen taistelija paljastui – ja se saattaa vihjata seuraavasta sarjan pelistä

4.08.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Street Fighter V, Street Fighter, Street Fighter 6, Street Fighter VI, taistelu, Luke, Capcom

Uuden Street Fighter V -sisällön kehitys lähestyy päätöstään jo siinä määrin, että pelin näillä näkymin viimeinen lisäsisältöhahmo on paljastunut. Kyseessä taistelija nimeltä Luke, joka on määrä tuoda pelaajien käsiin marraskuussa osana Street Fighter V:n parhaillaan käynnissä olevaa viidettä sisältökautta.

Nopealiikkeistä Lukea on esitelty toiminnassa jo ensitrailerilla, mutta samaan syssyyn myös tämän merkityksestä koko Street Fighter -sarjan tulevaisuuden suhteen on kiusoiteltu. Capcomin mukaan Luke kun "auttaa laajentamaan Street Fighterin maailmaa", mikä on tulkittu laajalti vihjauksena siitä, että tällä olisi jonkinlainen merkitys myös seuraavassa Street Fighter -pelissä.

Ennen Luken saapumista Street Fighter V lisää hahmovalikoimiinsa vielä lisäksi Street Fighter III -konkari Oron sekä Rival Schools -mätkinnästä vierailulle saapuvan Akiran. Molemmat tuodaan peliin 16. elokuuta. Hahmoja esiteltiin laajemmin osana Capcomin tuoreinta verkkolähetystä, jonka voi katsoa ohesta niin kokonaisuudessaan kuin hahmoesittelyihin keskitettynä.

Lähde: Capcom

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.