Street Fighter X Tekkenin PlayStation-versiot täynnä yksinoikeushahmoja

PlayStation 3:n sekä PS Vitan Street Fighter X Tekken -versiot sisältävät ainakin toistaiseksi viisi hahmoa enemmän kuin Xbox 360:n saama versio. Viimeisimmät yksinoikeushahmot ovat Pac-Man sekä rujoon kuntoon ajettu Mega Man.

27.1.2012 12:46

Capcom on julkistanut jälleen kaksi uutta hahmoa tulevaan Street Fighter X Tekken -taistelupeliinsä. Tällä kertaa Pac-Man sekä niin sanottu ”Bad Box Art Mega Man” liittyvät taistoon mukaan, mutta vain Vita- sekä PlayStation 3 -versioissa.

Hahmot nostavatkin PlayStation-versioiden yksinoikeushahmojen määrän ainakin toistaiseksi viiteen. Muut vain PlayStationilla nähtävät hahmot ovat inFamous-sarjasta tuttu Cole sekä Japanin PlayStationin maskottikissat Kuro ja Toro.

Pelin tuottaja Yoshinoro Ono mainitsi aiemmin tässä kuussa Xbox 360 Achievements -sivustolle halunneensa tuoda myös pelin Xbox-versioon tukun yksinoikeushahmoja, mutta kertoo muun muassa ajoitusongelmien tulleen vastaan neuvotteluissa. Onon peliin toivomat hahmot olisivat olleet ainakin Halo-sarjan Master Chief sekä Gears of War -pelien sankari Marcus Phoenix.

Ohessa uusin hahmotraileri.

Lähde: Xbox 360 Achievements

Lisää luettavaa