Streets of Rage 4 jatkaa turpajuhlia runsaalla uudella pelikuvalla – tuore hahmo ja alustat viimein julki

Streets of Rage 4:ää pelaillaankin vielä ainakin kolmen hahmon voimin.

22.8.2019 16:48

Ranskalaiaspelitalo Dotemu ei ole jättänyt väliin mahdollisuutta esitellä Streets of Rage 4:ää Saksan Gamescom-messuilla. Sen lisäksi, että pelistä julkaistiin alkuviikosta tuore pelin alustat ja uuden hahmon esittävä traileri, on sen pelikuvaan saatu syvempi silmäys vielä messuilla olleen demon muodossa.

Vähemmän yllättäen Streets of Rage 4 on matkalla niin PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, Switchille kuin pc:lle. Mitä tulee uuteen hahmoon, on kyseessä kitaraa mukanaan kanniskeleva Cherry Hunter, joka on itse asiassa alkuperäisessä Streets of Ragessa nähdyn Adam Hunterin tytär.

Aiemmin heinäkuussa Dotemu vahvisti, että pelin ääniraitaa ei ole säveltämässä pelkästään vaan sarjan konkarit Yūzō Koshiro ja Motohiro Kawashima, vaan myös pelimusiikkikonkarit Hideki Naganuma ja Yoko Shimomura. Pelaaja-lehden uutisen aiheesta voi lukaista tästä.

Ohessa sekä tuore traileri että pelikuvaa IGN:n kuvaamana. Ulos Streets of Rage 4:ää kaavaillaan ensi vuodeksi ranskalaisen Lizardcuben ja kanadalaisen Guard Crush Gamesin tekemänä.

Lisää luettavaa