Streets of Rage 4 pursuaa yksityiskohtia uudella kuvamateriaalilla / Uutiset / pelaaja.fi

Streets of Rage 4 pursuaa yksityiskohtia uudella kuvamateriaalilla

30.12.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Aiemmin kesällä yllättäen paljastuneeseen Streets of Rage 4:ään on tarjottu kevyt uusi silmäys. Julkaisija Dotemu on julkaissut siitä sosiaalisen median kautta niin sekä kourallisen kuvia kuin lyhyemmän videopätkän juhlistaakseen kuluvan vuoden päättymistä.

Kuvissa tarkempaan syyniin otettavissa on pelin piirrosulkoasu, joka monista viittauksista huolimatta tuo hieman uudenlaista tunnelmaa Segan toimintasarjaan. Videolla esille nousee paremmin vielä toimminnan sujuvuus sekä erilaiset erikoisliikkeet.

Streets of Rage 4:n äänimaailmasta ei sen sijaan olla opittu tuoreella materiaalilla mitään uutta. Pelin musiikkitarjonta erityisesti ollut yksi suurimpia kysymysmerkkejä faneille, sillä sarja on tavanomaisesti saanut osan loistostaan Yuzo Koshironin iskevistä sävellyksistä. Tällä hetkellä tiedossa ei ole, onko Koshiro millään tavalla mukana uuden pelin luomisessa.

Toistaiseksi Streets of Rage 4:lle ei ole annettu julkaisuajankohtaa. Peliä kehittää Dotemulle Wonder Boy: The Dragon's Trap -uusioversion luonut ranskalaisstudio Lizardcube yhdessä kanadalaisen Guard Crush Gamesin kanssa. Sega ei ole projektissa ilmeisesti muuten mukana kuin lisenssoijan asemassa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Vaikka tuo piirrosmainen ulkoasu aluksi olikin lievästi sanottuna pettymys, niin peli kyllä näyttää ihan Streets of Rage -peliltä. Onneksi Dotemulla on ollut palleja tehdä myös vähän fan serviceä Blazen kanssa. Näyttää hyvältä. Toivottavasti myös pelin musiikkiosasto on edes ihan ok tasoa.

Nostoja