Chocobo Racingin paluu jääneekin vain unelmaksi / Uutiset / pelaaja.fi

Chocobo Racingin paluu jääneekin vain unelmaksi

13.10.2013 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
6

Alkuperäisen PlayStationin Chocobo Racing -kaahailulle jatkoa tarjoamassa ollut Chocobo Racing 3D ei liene tapahtumassa. Alkuperäisen pelin ohjannut kehittäjä Takashi Tokita on vihjannut asiasta peliblogi Siliconeran haastattelussa.

– Alkuperäinen Chocobo Racing oli minun tekosiani. 3DS-projekti oli kuitenkin jonkun toisen käsialaa, ja ainakin mitä minä ymmärrän, on se nyt suljettu, Tokita selitti haastattelussaan.

Chocobo Racing 3D julkistettiin vuonna 2010 Nintendon 3DS-käsikonsolin virallisen paljastuksen yhteydessä. Juuri tuon kerran jälkeen pelistä ei kuitenkaan olla mitään kummempia kuultu.

Lähde: Siliconera

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän peelopuu kuva
peelopuu

kanaralli =D

Käyttäjän henkka007 kuva
henkka007

En oo ees koskaan kuullut kyseisestä pelistä :D. Mitenköhän peli olisi menestynyt?

Käyttäjän Luffy kuva
Luffy

Harmi.

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

Onko näitä joskus aiemmin julkaistu Japanin ulkopuolellakin? Japanissa Chocobo-pelejä on julkaistu kymmenkunta kappaletta, mutta montakos löytyy lännestä? Pari kolme, ehkä? Olisihan tuo Racingin ollut vaihtelua Mario Kartiin, mutta tuskinpa olisi sitä päihittänyt. Itse tosin vaihtaisin Yoshit Chocoboihin hetkenä minä hyvänsä.

Käyttäjän Raatis kuva
Raatis

Onhan tuota aikoinaan tullut pelattua PS1.llä. Oli kyllä aivan mahtava peli, siihen aikaan. Tykkäsin pienenä FF, joten peli oli juuri mainio. Voisin vieläkin pelata :)

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Jossain olen tuon vasemman puolisen valkoisen pallopään nähnyt. :)