Tältä Crash Bandicoot 2 näyttää uusittuna PlayStation 4:lle – katso video / Uutiset / pelaaja.fi

Tältä Crash Bandicoot 2 näyttää uusittuna PlayStation 4:lle – katso video

10.03.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
9

Kesällä saapuvasta Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy -uusioversiosta on saatu jälleen hieman pelikuvaa. Tuoreimmassa videossa ensimmäinen Crash Bandicoot -peli on jätetty viimein taakse ja näytille on saatu nyt katsaus uusittuun Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Backiin.

Uudella materialla keskiöön on otettu Crash 2:n Hang Eight -kenttä, jossa pelin päähenkilö pääsee ajelemaan vetten päällä motorisoidulla laudallaan. Tarjolla on kyllä perinteisempääkin tasoloikkatoimintaa, jota varten Crash on oppinut jatko-osassa pari uutta kykyäkin. Kenttien perusrakenne on noin muutenkin myös muuttunut hieman uudemmassa pelissä.

Nykytiedon mukaan Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy julkaistaan PlayStation 4:lle 30. kesäkuuta. Paketin sisuksissa mukaansa saa uusioversion kolmesta ensimmäisestä Crash Bandicoot -pelistä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Aryxos kuva
Aryxos

ei toiminut oisko toi video ?
https://www.youtube.com/watch?v=-di0-0rgGUU

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne

Crash Team Racingistä vosivat tehdä uusinnan, mitää muuta ei tarvii ku lisää kenttiä, vaikeutta ja vaik jotain uutta sisältöö autoihin ja aseisiin

Käyttäjän jr11 kuva
jr11

Voishan noi trophyjen takia ostaa mutta silti tulen jatkossa pelaamaan alkuperäisiä mielummin kun ne kerta hyllystä löytyy.

Käyttäjän Am To Us kuva
Am To Us

En pelannut Crash -trilogiaa ennen kuin vasta aikuisena, mutta hyvältähän tuo meno näyttää. Todennäköisesti ostan kyllä ja pelailen läpi. Mutta miksi tuossa videossa pelaaja ei kerää noita kaikkia omenoita!? Jää häiritsemään :D.

Käyttäjän mecha_no_maniac kuva
mecha_no_maniac

Aika epätavallinen ratkaisu tehdä esittelyvideosta läpipeluu yhdelle kokonaiselle kentälle. Itse olisin toivonut mieluummin samankaltaista esittelyvideota kuin ykkös pelille, missä näytettiin pätkiä useista eri kentistä. Varsinkin avaruusaseman sekä muinaisten raunioiden kentistä olisi ollut kiva nähdä HD matskua. Noh, minä toivoin aiemmin pätkiä kakkosen ja kolmosen HD-versioista, pitää nyt sitten toistaiseksi tyytyä vaan tähän.

Lainaus käyttäjältä Ripper

Itseä kyllä enemmän häiritsee kun porukka puhuu usein omeinoista vaikka ne on wumpa hedelmiä.

Aamen. Muistan, kun ite kävin tästä kädenvääntöä ala-asteella muiden muksujen kaa. Ja mua otti niin aivoon, etteivät ne uskoneen mua, kun mä sanoin että "Pelin oma OHJEKIRJAKIN kutsuu niitä Wumpa-hedelmiksi, ne ei siis oo omenoita!"

Liekö tuosta jäänyt sitten jotain patoumia, kun vielä aikuisiälläkin toi omena-juttu pistää heti silmään ja aiheuttaa lievää nokan nyrpistelyä :D.

Käyttäjän Am To Us kuva
Am To Us
Lainaus käyttäjältä Ripper

Itseä kyllä enemmän häiritsee kun porukka puhuu usein omeinoista vaikka ne on wumpa hedelmiä. Mut joo, eiköhän niiden keräämättä jättäminen johdu siitä, että video ei veny turhan pitkäksi ja tylsähköksi. Tai näin voisi luulla.
Nyt sitten vielä ootella kolmannesta pelistä videoo, vaikka eipä se kyllä pelin hankintaan vaikuta, sillä ostoon menee joka tapauksessa. Pääsepähän taas fiilisteleen lapsuuden aikoja.

Haha :D No pistetään sen piikkiin että tosiaan aikuisiällä nämä pelasin melko nopealla tahdilla, kiinnittämättä huomiota yksityiskohtiin. Oli myös kyseessä PS3:lle ladattu versio, joten ohjekirjaa ei tullut luettua. Mutta kiitoksia sivistyksestä, lupaan tästä lähtien kutsua asioita niiden oikeilla nimillä. Ja kyllä, ymmärrän että videota ei haluta tehdä liian pitkäksi, mutta enemmän tämä onkin vaan mun omaa "pakko kerätä kaikki" -neuroosiani.

Käyttäjän Vampyyri kuva
Vampyyri

tää crash remake ainoa syy omistaa ps4 :D

Käyttäjän Ripper kuva
Ripper
Lainaus käyttäjältä Am To Us

Mutta miksi tuossa videossa pelaaja ei kerää noita kaikkia omenoita!? Jää häiritsemään .

Itseä kyllä enemmän häiritsee kun porukka puhuu usein omenoista vaikka ne on wumpa hedelmiä. Mut joo, eiköhän niiden keräämättä jättäminen johdu siitä, että video ei veny turhan pitkäksi ja tylsähköksi. Tai näin voisi luulla.
Nyt sitten vielä ootella kolmannesta pelistä videoo, vaikka eipä se kyllä pelin hankintaan vaikuta, sillä ostoon menee joka tapauksessa. Pääsepähän taas fiilisteleen lapsuuden aikoja.

Käyttäjän tiger80 kuva
tiger80

Minä tulen niitä sanomaan omenoiksi tästä lähtien aina.

Thug life.