Agents of Mayhem -traileri vuodettiin verkkoon julkaisupäivän kera (päivitetty) / Uutiset / pelaaja.fi

Agents of Mayhem -traileri vuodettiin verkkoon julkaisupäivän kera (päivitetty)

3.04.2017 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
3

Saints Row -pelisarjasta tutun Volition Inc -studion tulevan Agents of Mayhem -pelin traileri on vuodettu verkkoon.

Alla nähtävä Agents of Mayhem -traileri lipsahti nähtävästi jakeluun ennen aikojaan, sillä video on vedetty alas jo useammalta YouTube-kanavalta. Traileri antaa katsauksen Agents of Mayhemin supersankaritoimintaan, joka näyttänee monella tavalla tutulta Saints Row -pelien ystäville. Lisäksi videon loppu paljastaa pelin ilmestyvän jo elokuussa 2017.

Päivitys kello 11:55: Julkaisija Deep Silver on vahvistanut Agents of Mayhemin saapuvan 18. elokuuta Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja pc:lle. Ohessa nyt myös virallinen versio trailerista.

Lähde: VG247

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän frozen kuva
frozen

Ei herätä kyllä mitään kiinostusta ja tulee b luokan overwatch mieleen

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ei kyllä innosta vaikka Saint's Row 3 ja 4 olivatkin mukavan aivotonta viihdettä. Tämä on kuitenkin sen verran samanlainen että ei sen vuoksi innosta, kuten ei nyt myöskään mahdollinen jatko SR:lle. Gat out of Hellkin on yhä aloittamatta.

Käyttäjän Joulupukki kuva
Joulupukki

No seuraan tätä peliä uteliaana, kun saints row 3 ja 4 oli sen verran hyviä pelejä, että pyyhkii gta;lla lattiaa.
Voi olla hyvä peli jos on sitä samaa huumoria ja överiksi vedettyä touhua, niinkuin saints row 3 ja 4 oli.
Ilmeisesti tämä peli sijoittuu sr4 jälkeiseen aikaan, kun jumala loi maapallon takaisin. Saints row 5 jos tulee, niin varmaan seuraa sitä linjaa jossa jumala näyttää Gatille uuden planeetan jonne voivat mennä, mutta siellä asuu jotain vihamielisiä muukalaisia.
Ärsyttää vain se, että tässä agents of mayhemissä ei ole hahmo editoria ja kyllä tää piirros tyylikin tympii. En koskaan tykännyt näistä cell shading peleistä piirros tyyli mielessä. No dragon ball budokai peleissä se sopi ja näytti hyvältä, koska sopii siihen alkuperäiseen teemaan hyvin.

Vaikka skillit vaikuttaakin vähän moba tyyllisiltä, niin pitää muistaa, että tämä on yksinpeli peli, ei netti peli. Eli turha verrata overratedwatchiin.