Pian ei enää tarvitse nääntyä yksin – Don't Starve Together ottaa varaslähdön Steamissa / Uutiset / pelaaja.fi

Pian ei enää tarvitse nääntyä yksin – Don't Starve Together ottaa varaslähdön Steamissa

12.12.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Klei Entertainmentin selviytymispeli Don't Starve on pian kaikkien koettavissa myös moninpelattavassa muodossa pc:llä. Pelin itsenäinen moninpelilaajennus Don't Starve Together on saamassa julkaisunsa Steamin Early Access -osastolla joulukuun 15. päivä osana Frontier Pack -nimistä kokonaisuutta.

Frontier Pack pakkaa sisäänsä sekä itse Don't Starve -pelin että myös kaksi kappaletta Don't Starve Togetherin beetaversiota. Frontier Pack maksaa Don't Starven jo omistaville noin viisi euroa, kun taas uusille asiakkaille pakettia kaupitellaan noin 20 eurolla.

Frontier Pack on saanut syntynsä, sillä Klei haluaa tarjota pelaajille virallisen keinon päästä Don't Starve Togetherin beetaan käsiksi saman tien. Yhtiö ryhtyi alkujaan hakemaan beetatestaajia moninpelilleen viime syyskuussa, mutta kiinnostus sitä kohtaan kasvoi lopulta sen verran suureksi, että ilmaisten beetakoodien ympärille muodostuivat lopulta omat pimeät markkinansa.

Uudesta Frontier Packista huolimatta Don't Starve Togetherin pitäisi edelleen valmistuessaan olla ilmainen laajennus alkuperäisen Don't Starven Steam-version omistajille. Frontier Pack ei ole siis välttämättömyys, mikäli moninpeliä haluaa vielä pelata.

Lähde: Don't Starve Together (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja