Legendat kohtaavat jälleen: Marvel vs. Capcom Infinite on todellisuutta / Uutiset / pelaaja.fi

Legendat kohtaavat jälleen: Marvel vs. Capcom Infinite on todellisuutta

3.12.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Taistelupelisarja Marvel vs. Capcom palaa ensi vuoden lopulla. Japanilaispelitalo Capcom paljasti PlayStation Experience -tapahtumassa virallisesti Marvel vs. Capcom Infiniten, joka on PlayStation 4:n lisäksi matkalle sekä Xbox Onelle että Steamiin.

Uusimmassa sarjan osassa mätkiminen ei tapahdu enää kolmen hengen tiimeissä, vaan määrää on laskettu tällä kertaa kahteen. Lisäväriä otteluihin tuodaan nyt kuitenkin kuudella Ikuisuuskivellä, joilla käyttämiensä hahmojen taitoja pääsee kustomoimaan.

Mukaan Marvel vs. Capcom Infiniteen luvataan tietysti niin moninpelimahdollisuuksia kuin harjoitustilaa ja erilaisten tehtävien tekoon perustuvaa Mission-tilaa. Arcade-tilaa ei ole tällä kertaa myöskään CApcomin osalta unohdettu, ja sitä tuetaan myös elokuvamaisella Cinematic Story -tilalla.

Sisuksissa Marvel vs. Capcom Infinitella sykkii Unreal 4 -pelimoottori. Ohessa julkistustraileri, josta paljastuvat jo ensimmäiset peliin vahvistetut hahmot. Varsinaista pelikuvaa uutukaisesta on odotettavissa vielä myöhemmin viikonlopun aikana.

Tämän viikonlopun aikana Ultimate Marvel vs. Capcom 3 saadaan lisäksi myyntiin PlayStation 4:lle PlayStation Storen kautta.

Lähde: Capcom

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.