Alkuperäinen Crash Bandicoot -trilogia palaa ensi vuonna – tältä se näyttää uusittuna! / Uutiset / pelaaja.fi

Alkuperäinen Crash Bandicoot -trilogia palaa ensi vuonna – tältä se näyttää uusittuna!

3.12.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
17

Activision ja Sony ovat paljastaneet viimein ensimmäisen virallisen videon alkuperäisen Crash Bandicoot -trilogian uusivasta Crash Bandicoot: N. Sane Trilogysta. Video ei myöskään säästele pelikuvaa, vaan esille saadaan jo paljon materiaali siitä, miten ensimmäinen Crash-peli onkaan uusittu nykypäivää varten.

Paketin on kehittänyt Activision-studio Vicarious Visions, joka uusitun audiovisuaalisen toteutuksen lisäksi on tehnyt myös muutamia hienosäätöjä pelien toimintaan. Tarjolla on esimerkiksi automaattitallennuksia, yhtenäiset valikot sekä kaikkiin peleihin ujutettu Time Trial -tila.

Julkaisunsa Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy saa PlayStation 4:llä ensi vuonna.

Päivitys: Ohessa hieman lisää videomateriaalia kokoelman ensimmäisestä Crash-pelistä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän JoniH99 kuva
JoniH99

Day 1

Käyttäjän Qlaos kuva
Qlaos

Nyt olen sanaton. Olin valmiiksi varautunut että tavalla tai toisella tämä kustaan, mutta my god. Crash on palannut, hankintaan menee kyl heti julkaisus!

Käyttäjän MastaKillah kuva
MastaKillah

On kyllä aivan käsittämätöntä miten monta vuotta tätä jouduttiin odottamaan. Hienoa että joku viimein teki asialle jotain :) Puskaradio jauhoi, että nämä julkaistaisiin lyhyen ajan sisään yksittäin tai myöhemmin saisi ostettua kaikki kolme kerrallaan. Muistan tykänneeni kakkosesta ja (etenkin) kolmosesta tajuttomasti, mutta tuosta ykkösestä en ole ihan varma. Jos hinta saadaan fiksulle tasolle, niin tulee varmaan hankittua koko paketti ihan support-mielessä, vaikka en kaikkia läpi pelaisikaan. Tällaisille huolitelluille hankkeille irtoaa meikän suunnalta täysi tuki.

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

Näyttäähän tuo hienolta, mutta minua hieman harmittaa, kuinka suoran kopion ovat tekemässä, sillä alkuperäinen Crash on vielä(kin) varsin pelattavan näköinen (tai siis kaikki kolme alkuperäistä, tietenkin) eikä sahalaidat iske pahasti silmään (pelaan edelleen pelin kerran pari vuodessa läpi). Ehkä suurin merkitys tällä on se, että klassikot saadaan uuden polven tietoisuuteen, ja se jos mikä on hieno kulttuuriteko!

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Nämä on kyllä remasteroinnin arvoisia. Saa nähdä tuleeko itse kuitenkaan ostettua, sillä vaikka pelit hyviä ovatkin, niin nykyään tasoloikat ovat selvästi monipuolisempia. Ison eron tosin näkee jo vertaamalla ensimmäistä ja kolmatta osaa.

Käyttäjän Corso kuva
Corso

Ui saakutti! Tätä on odotettu ja näyttää erinomaiselta. Alkuperäisiä Crash-pelejä on tullut pelattua aivan käsittämättömiä tuntimääriä, joten tämä on todellinen must-have.

Käyttäjän Atomi kuva
Atomi

Jumalauta! Ostoon menee heti julkaisussa. Nyt näyttää hyvältä.

Käyttäjän lindario kuva
lindario

Jos alkuperäisten versioiden haastavuutta ei olla karsittu niin nam nam.

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Super Mario 64 julkaisupeliksi Switchille, niin hyvä tulee.

Käyttäjän jepic kuva
jepic

Tämä oli kyllä niin mahtava uutinen! Tulee ostettua varmasti!
Lisäksi muuten tuolla taisi saada maistiaisen myös tuosta alun animaatiopätkästä:
https://www.youtube.com/watch?v=bbomK5R8E2E

Pääsisipä itse pelailemaan!