Switchin suurroolipeli Xenoblade Chronicles 2 saapuu joulukuussa – tässä kahdeksan minuuttia pelikuvaa! / Uutiset / pelaaja.fi

Switchin suurroolipeli Xenoblade Chronicles 2 saapuu joulukuussa – tässä kahdeksan minuuttia pelikuvaa!

14.09.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Monolith Softin uusi roolipeli Xenoblade Chronicles 2 ehtii tosiaan kauppoihin vielä täksi vuodeksi. Nintendon tuore Direct-lähetys on vahvistanut, että peli ilmestyy Switchille Euroopassa joulukuun 1. päivä.

Julkaisupäivä ei ollut myöskään ainut peliin liittyvä paljastus uudessa Direct-lähetyksessä. Tarjolle siitä saatiin myös hurja määrä uutta pelikuvaa, joka auttaa erityisesti ymmärtämään pelin maailmaa ja erilaisia mekaniikkoja.

Pelille on vahvistunut samalla erikoisversio, josta mukaansa saa valikoidun soundtrack-CD:n ja 220-sivuisen taidekirjan.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Wilbur kuva
Wilbur

Tekisi mieli ehdottomasti ostaa erikoisversio joulukuun alussa. Muuten peli näyttää hienolta ja maailma todella mielenkiintoiselta.

Käyttäjän kokkobill kuva
kokkobill

On kyllä upealta näyttävä peli! Mietityttää vaan, kun en digannut X:n taistelujärjestelmästäkään, niin miten tämä sitten uppoaisi.. Aika samanlainen tässä..

Käyttäjän Boblick kuva
Boblick

Tämä on se peli mikä päättää tuleeko Switch talouteeni ennen joulua vai ei. Tai kenties koskaan. Jos tämä uusin Xenoblade on vähintään yhtä hyvä kuin X, niin eiköhän tuo mukaan tartu, mutta pelin epäonnistuminekaan ei mahdotonta ole. Xenoblade X kun portattaisiin Switchille, se olisi myös hienoa.

Btw. on kyllä ihan tajuttomat kannut Pyralla.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Kunpa tää tulis PS4:lle ja/tai pc:lle.

Jep, samalta näyttää kommentit "kunpa tulis Switchille".

Mutta joo, eipä siinä mitään, yksi syy lisää ostaa se vit.. Switchi sitten kun uusi hardware reviisio tulee. Ainakin toistaiseksi Nintendo on onnistunut pitämään momentumia yllä ja third partyt mukana. Harmi vain, että itse laite kärsii pahasta laadunvalvontaongelmasta ja muutamista mottipäisyyksistä kuten se äänichat, vaikks se nyt itselle ei mitään merkkaakkaan kun en tulisi varmaan koskaan sitä käyttämään.

Lainaus käyttäjältä Boblick

Btw. on kyllä ihan tajuttomat kannut Pyralla.

Jep <3 Kunpa nyt mikään sensuuri ei iskisi kuten edellisen pein kohdalla.