Arvostelussa: Kingdom Hearts HD 2.5 ReMIX, Lego Batman 3, Persona 4 Arena Ultimax ja Tales of Hearts R / Uutiset / pelaaja.fi

Arvostelussa: Kingdom Hearts HD 2.5 ReMIX, Lego Batman 3, Persona 4 Arena Ultimax ja Tales of Hearts R

2.01.2015 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
3

Vuosi 2015 on täällä, ja vuodenvaihteen kunniaksi Pelaaja on kokenut pieniä uudistuksia! Tarjotaksemme mahdollisimman kattavia peliarvosteluja, tammikuusta alkaen osa Pelaajan peliarvosteluista julkaistaan vain Pelaajalehti.comissa. Muutoksen tarkoituksena on arvostella pelejä entistä enemmän ja kattavammin.

Vain Pelaajalehti.comissa julkaistavat arvostelut ovat luonnollisesti kaikkien luettavissa heti ilmestyessään. Lehtiarvostelujen verkkoversiot vuorostaan ovat yhä kuukauden ajan tilaajiemme, eli Pelaaja Plus -käyttäjien, luettavissa. Kuukauden jälkeen nekin ovat tuttuun tapaan kaikkien luettavissa.

Ensimmäiset vain Pelaajalehti.comissa luettavat arvostelut ovat:

Kingdom Hearts HD 2.5 ReMIX (Lue arvostelu!)
Tekijä: Square Enix // Julkaisija: Square Enix // Lajityyppi: Roolipeli

Lego Batman 3: Beyond Gotham (Lue arvostelu!)
Tekijä: TT Games // Julkaisija: Warner Bros. // Lajityyppi: Seikkailu

Persona 4 Arena Ultimax (Lue arvostelu!)
Tekijä: Arc System Works ja Atlus // Julkaisija: Sega // Lajityyppi: Taistelu

Tales of Hearts R (Lue arvostelu!)
Tekijä: Bandai Namco Games // Julkaisija: Bandai Namco Games // Lajityyppi: Roolipeli

Lisää arvosteluja löydät Pelaajalehti.comin arvostelusivulta!

Hyvää alkanutta vuotta 2015!

Ville Arvekari
Pelaajalehti.comin päätoimittaja

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Peliarvosteluja vaan enemmän! Se sitä varsinaista suolaa on! Tosi hyvä veto, sillä eihän samoja arvosteluja tuu luettua lehdestä ja täältä! Kiitos jo etukäteen!

Käyttäjän Airus kuva
Airus

Peliarvosteluja lukee kyllä mielellään, vaikka itse lehdessä kiinnostaakin itseä yleensä enemmän ennakkotestit ja muu palimedian uutisointi. Nyt kun vuosi vaihtui, niin olisiko korkea aika laittaa pillit pussiin Pelaaja Plussan kanssa? Jo puoli vuotta ilman ainuttakaan ekstramateriaalia tilaajille siellä kanavassa.

Käyttäjän Bloob kuva
Bloob

Uutiset on kivoja, mutta kyllähän arvosteluissa se suola tosiaan on.

Itse tosin näkisin mieluusti vähän teknisempääkin artikkelia pelinkehityksestä; yleistä tietoutta pelisuunnittelusta (analyysi perinteisessä ohjelmistosuunnittelussa), prototyyppauksesta, teknisestä suunnittelusta ja toteutuksesta aina laadunvalvontaan ja testaukseen. Myös näihin liittyen haastatteluja tai suoranaisia vierasartikkeleita suomalaisilta peliyhtiöiltä. Yhtiöiden skaala on laaja, ja varmasti eroja löytyy esim. SuperCellin mobiilikehityksessä ja Remedyn PC- / konsolikehityksessä. Luulisi toimivan inspiraationa ja tiedonlähteenä seuraavan sukupolven pelikehittäjille, joista varmasti suuri(n) osa on Pelaajan lukijoita.

Amerikassa on jo pitkään julkaistu Game Programming Gems -sarjaa, mikä koostuu oikeastaan täysin pikku tiedonjyväsistä ja löydöistä mitä pelinkehittäjät haluavat muille jakaa. Jokin vastaava olisi loistava myös suomalaisena versiona vaikka puolivuotisspesiaalina.

Nostoja