Suicide Squad -kätyreitä mukaan Injustice 2 -mätkintään, myös Tekken 7:n hahmokatras laajenee

Tekken 7:n ja Injustice 2:n hahmotarjonta on taas laajentunut sopivasti Gamescom-viikon aikana. Tietysti samalla se on tarkoittanut uusia trailereita.

18.8.2016 22:03

Gamescom-messuviikko eivät ole jääneet ilman taistelupeliaiheisia julkistuksia. Kuluvalla viikolla lisätietoja on saatu niin supersankarimätkintä Injustice 2:sta kuten myös hiljalleen konsoleille ja pc:lle valuvasta Tekken 7:stä.

Injustice 2:n osalta julkisuuteen on tuotu nyt kaksi uutta pelattavaa hahmoa, jotka ovat sekä alkuperäisestä pelistä tuttu Harley Quinn että aiemmin vain Injusticen mobiiliversiossa pelattavissa ollut Deadshot. Uusien lisäysten myötä pelin hahmotarjonta onkin kasvanut nyt yhteentoista taistelijaan. Alta voi katsastaa viimeisimpien tulokkaiden esittelyn.

Tekken 7:n osalta selville on nyt tullut, että aina alkuperäisen Tekkenin konsoliversiosta asti tuttu Lee Chaolan saadaan osaksi pelin taistelijakööriä. Lisätietoja Gamescomin yhteydessä on saatu myös Tekken 7:n tarinatilasta se verran, että se on tarjoamassa mahdollisuuten nähdä nuoren Kazuyan toiminnassa (kts. uutiskuva).

Ohessa Leeta esittelevä traileri.

Molemmat pelit saadaan ulos ensi vuoden puolella.

Lisää luettavaa