Sukella Dark Souls III:n pelikuvaan uudella vaarantäyteisellä trailerilla / Uutiset / pelaaja.fi

Sukella Dark Souls III:n pelikuvaan uudella vaarantäyteisellä trailerilla

5.08.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
7

Keskiviikkona virallisesti starttaavien Gamescom-messujen kunniaksi Dark Souls III:sta on tuotu julki uusi virallinen traileri. Peliä odottaville kyseessä voikin olla maukas palanen, sillä se tarjoaa nähtäville kohtalaisen paljon vauhdikasta ja murhaavaa pelikuvaa.

Uuden pelikuvan myötä video tarjoaa katsauksen muun muassa Dark Souls III:n uuteen jousipyssytyyppiin ja onpa nähtävillä taas hieman myös kilpitoimintaakin, joka loisti poissaolollaan PlayStation 4:n Bloodbornessa. Kaiken tämän taustalla nähtäville tietysti saadaan myös välähdyksiä pelin ympäristö- ja vihollistarjonnasta.

Niin Xbox Onelle, PlayStation 4:lle kuin pc:llekin työn alla oleva Dark Souls III on tarkoitus julkaista ensi vuoden alussa. Pelisarjan luoja Hidetaka Miyazaki on mukana vetämässä pelin kehitystä sen toisena ohjaajana.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Object422 kuva
Object422

Näyttää upealta ja vauhdikkaalta, erityisesti tuo jousipyssyllä ampuminen on hienon näköistä. Vaikka näitä Souls-pelejä tuleekin tiuhaan tahtiin, niin en ole ainakaan vielä kyllästynyt niihin.

Käyttäjän Rokkijani kuva
Rokkijani

Oi elämä! Nyt on kova! Vauhtia mukana ja näyttää todella tyylikkäälle visuaalisuudeltaan. Huh. Toivottavasti ensi vuoden alussa tarkoittaa tammikuun ensimmäistä päivää.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Jaha. Borne Souls. Vauhtia on ja muutenkin tulee enemmän Bloodborne mieleen kuin Souls. Itse pidän vähän hitaammasta menosta, jota Soulsit ovat pääosin olleet mutta kyllä tämä luultavasti ostoon menee.

Bloodborne oli loistava peli mutta jos pitäisi valita niin yhä kallistuisin Soulsien puoleen.

Käyttäjän Rokkijani kuva
Rokkijani

Minä taas en pääse mitenkään Dark Soulsin tönkköyteen mukaan, joten tämä tuleva näyttää helkkarin kovalle eikä Bloodbornen vibat haittaa ollenkaan, päinvastoin!

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Luultavasti trailerissa on keskitytty esittelemään vauhdikkaapaa menoa. Hyvältä vaikuttaa ja ostoon menee.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski
Lainaus käyttäjältä Teräskäsine

Luultavasti trailerissa on keskitytty esittelemään vauhdikkaapaa menoa. Hyvältä vaikuttaa ja ostoon menee.

Näinpä juuri. Souls-peleille tyypillinen kyttäily ei ole otollista trailerimateriaalia, joten aika huono tästä on mitään johtopäätöksiä vetää. Kilvet ja panssarit ovat ainakin mukana, joten varmasti meno on tankkimaisempaa.

Käyttäjän Rokkijani kuva
Rokkijani

Joo, ei mitään tasan Bloodbornea varmasti olekaan, mutta nopeatempoisempaa kuitenkin kuin aiemmat takuulla ja sitähän taidettiin lupaillakin. Näytti juuri loistavalta kaiken kaikkiaan.