Sukella Resident Evil Revelations 2:een nyt ilmaiseksi / Uutiset / pelaaja.fi

Sukella Resident Evil Revelations 2:een nyt ilmaiseksi

18.11.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Alkuvuodesta julkaistu episodipohjainen jännitystoimintapeli Resident Evil Revelations 2 on saapunut konsolipelaajien kokeiltavaksi ilmaiseksi. Jos hallusta vain löytyy Xbox One, PlayStation 4, PlayStation 3 tai Xbox 360, voi pelin ensimmäisen episodin käydä latailemassa laitteelleen nyt ilman minkäänlaista tarvetta kukkaron nyörien avaamiselle.

Kaiken kaikkiaan Revelations 2 koostuu neljästä pääepisodista sekä kahdesta extra-episodista. Näitä tähdittävät sekä tutut Resident Evil -kasvot Claire Redfield ja Barry Burton että myös uudet tuttavuudet Moira Burton ja Natalia Korda. Erikseen ostettuna kullekin episodille kertyy hintaa 5-6 euroa, joskin nykyisellään kaikkien ostaminen kerralla kustantaa sellaiset 25 euroa digitaalisesti. Myös fyysinen paketti pelistä on nykyisin olemassa.

Edellä mainittujen konsoliversioiden ohella Revelations 2 on saataville myös pc:lle ja PlayStation Vitalle. Pelaaja-lehdessä seikkailu arvosteltiin kokonaisuudessa viime huhtikuussa ja se koettiin varsin mallikkaaksi kokonaisuudeksi.

Lähde: Xbox Games Store (XOne), (360), PlayStation Store (PS4), (PS3)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ai tämä onkin siis useammalla vehkeellä nyt ilmaisjakelussa. Ymmärsin aiemmin että olisi vain PS4:llä. No, silläpä tuo kuitenkin tulee pelailtua. Tosin ostan varmaan fyysisen paketin, ellei tule kova tarjous lopuista (digi)jaksoista.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Kai tän pelattavuuden konsolilla voisi katsastaa. Tähän asti hiertänyt lähinnä fyysinen versio konsolille vai paremmin pelattava versio pc:lle. Joten jos pelaaminen on sujuvaa konsolilla, niin varmaan tarttuu koko peli lapaseen vihdoin.

Käyttäjän wlizer kuva
wlizer

Kiitos, tästä uutisesta! Olisi muuten jäänyt lataamatta.

Käyttäjän Lucian kuva
Lucian

Lämmin kiitos Herra Saarenojalle tästä tiedosta.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

No hitto. Täytyy käydä lataamassa. Kiitos.

Nostoja