Sukupolvi vaihtuu mutta pulmailu jatkuu – uusi Layton-peli saapuu kesällä / Uutiset / pelaaja.fi

Sukupolvi vaihtuu mutta pulmailu jatkuu – uusi Layton-peli saapuu kesällä

14.04.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Professori Laytonin seikkailut on periaatteessa jo seikkailtu, mutta se ei tarkoita, etteikö Layton-pulmapelisarja voisi vielä jatkua. Heinäkuun 20. päivä Android- ja iOS-laitteilla maailmanlaajuisen julkaisun on saamassa nyt Layton's Mystery Journey: Katrielle and the Millionaire's Conspiracy, jossa pääosassa nähdään Layton-proffan tytär Katrielle.

Myös Lady Layton -nimellä tunnettu uusi peli vaikuttaisi seuraavan tyylillisesti Professor Layton -pääsarjan pelien jalanjälkiä. Odotettavissa näyttäisi olevan siis taas runsaasti kosketusnäyttöpohjaisia pähkinöitä ratkaistavaksi. Tämä ei ole ollut aina täysi itsestäänselvyys, sillä viitisen vuotta sitten mobiililaitteilla nähtiin myös sarjaan pohjautuva Layton Brothers -peli, jolla tuntui olevan paikoin enemmän yhteistä Ace Attorney -peleistä tutun rikostutkinnan kanssa.

Japanissa Layton's Mystery Journeyn hinnaksi on mobiililaitteilla muodostumassa 1 900 jeniä (n. 17 euroa), minkä lisäksi se sisältää myös mikromaksuja. Japanissa pelistä julkaistaan samaan aikaan lisäksi 4 800 jenin hintainen versio 3DS:lle. 3DS-version on ilmeisesti myöhempänä ajankohtana tarkoitus tulla länteenkin asti.

Lähde: Level-5

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Hayarigami kuva
Hayarigami

Kätevästihän tämä länteenkin tulee tilaamalla, taidan ostaa kesällä julkaisupäivän aikoihin (riippuen vähän muiden pelieni läpipeluutilanteesta). Mukavaa että 3DS:lle tulee edelleen hyviä pelejä.