Sukupuolirajoitukset saivat lähteä The Sims 4:ssä

Sukupuolirajoitukset vaivaavat The Sims 4:ää nyt aiempaa vähemmän kiitos uuden päivityksen.

4.6.2016 21:47

The Sims 4 on vastaanottanut hiljattain uuden pelin hahmonluontia monipuolistavan päivityksen. Tuoreella päivityksellä peli höllää siitä aiemmin löytyneitä sukupuoliin liittyviä rajoituksia, eikä se ole ryhtynyt toimeen edes mitenkään pienessä mittakaavassa.

Päivityksen myötä sukupuoli ei rajoita sim-hahmoja hyödyntämästä enää tietynlaisia pukineita, ääniä, kävelytyylejä, hiuksia, ruumiinrakenteita tai muita hahmon ulkoisiin puoliin liittyviä asioita. Jatkossa pelaajat pystyvät paremmin vaikuttamaan nyt lisäksi myös siihen, mitkä simit voivat lisääntyä muiden kanssa, ja onnistuupa hahmon sukupuolenkin vaihtaminen nyt helposti.

The Simsia on tehnyt monimuotoinen tiimi monimuotoiselle yleisölle. Näemme tärkeänä että pelaajat voivat olla luovia pelissä ja ilmaista siinä itseään, kehittäjä Maxis kertoo pelin kotisivuilla.

The Sims 4 täyttää myöhemmin syksyllä jo täydet kaksi vuotta. Erinäisten päivitysten lisäksi peli on saanut muun muassa kaksi suurempaa laajennusta sekä kourallisen pienempiä lisäsisältöpaketteja.

Lähde: Maxis

Lisää luettavaa