Suljetun Telltalen Batman-seikkailu tekee paluun uudella ilmeellä / Uutiset / pelaaja.fi

Suljetun Telltalen Batman-seikkailu tekee paluun uudella ilmeellä

16.12.2019 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
2

Seikkailupelistudio Telltale Gamesin pelisarjat näyttävät jatkavan eloaan vielä studion sulkemisen jälkeenkin.

Viimeisimpänä Telltale-pelinä paluuta on tekemässä vuonna 2016 julkaistu Batman: The Telltale Series. Tieto Batmanin paluusta ilmestyi äskettäin Athlon Gamesin verkkosivuille. Tiedote on kuitenkin poistettu verkosta, joten Batmanin paluuseen liittyy vielä pieniä epävarmuustekijöitä. Poistetun tiedotteen mukaan The Telltale Batman Shadows Edition -nimellä kulkeva uusintajulkaisu saisi uutta lisäsisältöä, joka muuttaa pelin ulkoasun noir-tyyliseksi.

The Telltale Batman Shadows Editionin hinnaksi kerrotaan 30 dollaria, jonka lisäksi alkuperäisen pelin omistajat voisivat hankkia pelkästään lisäsisällön omakseen 5 dollarin hintaan. Uusintajulkaisun aikataulu on toistaiseksi epävarma, mutta tiedotteen mukaan se olisi tulossa PS4:lle, Xbox Onelle, Switchille ja pc:lle.

Lähde: Gematsu

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Stan kuva
Stan

Tämä ja wolf amoung us (joka uutinen meni kokonaan minulta ohi) olisi kyllä mukava nähdä.
Itse en oikein välitä vaikka olisi vanha pelimoottori käytössä, en ole oikein takertuvainen sellaisiin seikkoihin.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

Itse haluaisin sellaisen TellTale kokoelmanpakein missä nämä lyhyemmät TellTalen pelit/sarjat julkaistaisiin samassa paketissa....vaan lisenssirajoitusten takia tuo tuskin valitettavasti tulee tapahtumaan....

No parempi tämäkin että pelit julkaistaan uudelleen vaikka kaikki erikseen ja päivitetyllä pelimoottorilla, kuin että jäisivät lopullisesti unohduksiin. Mutta juuri näiden lisenssipelien kohdalla tuo digitaalinen jakelu ei vältämättä ole se toimivin ratkaisu sillä kun lisenssi umpeutuu niin sitten peliä ei enää voi ostaa, muuta kuin tietenkin mahdollisesti fyysisenä versiona ja siksi näistä kaikista lisenssipeleistä olisikin tärkeää saada fyysinen julkaisu nyt ja jatkossakin.

Nostoja