Suloinen hamsteri paljastui Overwatchin uudeksi sankarihahmoksi – tässä saapuu Wrecking Ball / Uutiset / pelaaja.fi

Suloinen hamsteri paljastui Overwatchin uudeksi sankarihahmoksi – tässä saapuu Wrecking Ball

28.06.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Overwatchin järjestyksessään 28:s sankarihahmo on robottipukuun sonnustautunut hamsteri Wrecking Ball, Blizzard Entertainment on paljastanut.

Tuttavallisemmin myös Hammond-nimellä tunnettu sankari on rooliltaan tankki, jolle liikkuvuus on eräs sen tärkeimpiä ominaisuuksia. Hahmon yksi kyvyistä on vihollisia alleen jyräävä kuulamuoto, joka pystyy myös heilahtelemaan ympäri pelialueita siihen kytketyllä heittokoukulla. Perusaseena Wrecking Ball käyttää hyödykseen laajakantoiisia kanuunoita, kun puolustavampana ominaisuuksena siltä löytyy ympäröivien vihollisten perusteella puhtia saava väliaikaisesti aktivoitava suoja.

Ultimate-kyvyllään Wrecking Ball pystyy täyttämään ympäristönsä miinoilla.

Tarinan osalta uudella sankarilla on vahvat kytkökset Winstoniin. Hahmon alkuperäinen koti sijaitsee Winstonin tavoin Kuun tutkimuslaitoksessa, mutta sen vajottua kaaokseen tämä joutui pakenemaan Junktowniin. Junktownissa edessä odotti ura gladiaattorina, mikä selittää jyrsijän hieman aggressiivisemman lempinimen.

Syvemmän katsauksen Wrecking Balliin saa Overwatchin kotisivuilla ja oheisilla videoilla. Hahmo on ensin kokeiltavissa pelin testipalvelimilla. Virallista julkaisuajankohtaa sille ei ole vielä annettu.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja