Summer Games Done Quick oli jälleen menestys – pikapelaamisella taas reilu miljoona hyväntekeväisyyteen

Summer Games Done Quick on päättynyt. Kokoon tapahtuma sai jälleen kerran reilut miljoona dollaria Lääkärit ilman rajoja -järjestölle.

10.7.2016 15:15

Viikon mittainen pelaamis- ja hyväntekeväisyystapahtuma Summer Games Done Quick on ollut menestys jälleen tänä vuonna. Viime sunnuntaina startannut ja nyt tänä aamuna pakettiin laitettu tempaus onnistui keräämään päätökseensä mennessä reilut 1,25 miljoonaa dollaria, eikä varojen keräämistä ole vielä varsinaisesti edes lopetettu.

Aikaisempien vuosien tapaan rahat päätyvät humanitaariseen avunantoon erikoistuneen Lääkärit ilman rajoja -järjestön taskuihin. Lahjoituksia oli tapahtuman aikana mahdollista antaa sekä suoraan tapahtuman järjestäjille että myös hankkimalla Humble SGDQ2016 Bundle -pelipaketin.

Tapahtuman aikana kasaan saatu summa on suurempi kuin mitä Summer Games Done Quickin yhteydessä on aiemmin saatu koottua. Vuosi sitten tapahtuma keräsi hyväntekeväisyyttä varten esimerkiksi hieman reilut 1,21 miljoonaa dollaria. Tämä on ollut viides kerta, kun Summer Games Done Quick on järjestetty.

Tähän mennessä kaikkein menestynein Games Done Quick -tapahtuma on ollut vuoden 2015 tammikuussa järjestetty Awesome Games Done Quick -tapahtuma. Se keräsi aikoinaan kasaan reilut puolitoista miljoonaa dollaria syöpäjärjestö Prevent Cancer Foundationille.

Pitkin tämän vuoden Summer Games Done Quick -tapahtumaa kymmenet ja taas kymmenet pikapelaamiseen erikoistuneet pelaajat läpäisivät lähemmäs 200 erilaista peliä. Pelaajien suorituksia on mahdollista tähyillä arkistoidussa muodossa esimerkiksi Games Done Quickin YouTube-kanavan kautta. Ohessa mallina silmät sidottuna tehty Castlevania: Symphony of the Night -läpipeluu sekä aina yhtä synkän Pepsiman-seikkailun läpäisy välipätkien kera.

Lähde: Games Done Quick, Wikipedia

Lisää luettavaa