Sumuinen kylä, noitavainoja ja jälkiseurauksia – The Dark Pictures Anthology: Little Hope esiteltiin ensimmäistä kertaa isommin / Uutiset / pelaaja.fi

Sumuinen kylä, noitavainoja ja jälkiseurauksia – The Dark Pictures Anthology: Little Hope esiteltiin ensimmäistä kertaa isommin

14.04.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
The Dark Pictures Anthology, Little Hope, Man of Medan, Supermassive Games, kauhu, supermassive

Kauhusarja The Dark Pictures Anthologyn toinen osa Little Hope on saanut ensimmäisen kunnollisemman paljastustrailerinsa. Kesällä saapuvasta kauhistelusta on pohjustettu näin erityisesti sen asetelmaa, jossa opiskelijajoukko ja näiden professori ajautuvat ansaan sumuiseen Little Hopen kylään, jolla on historiaa noitavainojen kaltaisten hupaisten aktiviteettien kanssa.

Little Hopea edeltäneen Man of Medanin tavoin uutukaisessa saadaan ohjattavaksi useampi hahmo, joilla tehtävät päätökset ja muut toimet määrittelevät pelin kulun ja lopun. Kokemus on taas kerran koettavissa niin yksin kuin parin erilaisen moninpelikokemuksen muodossa, jossa eri pelaajat ottavat haltuun omat hahmonsa.

Kansikuvapoikana Little Hopessa nähdään tällä kertaa Narnian tarinat- ja Labyrintti-elokuvasarjoissa nähty Will Poulter. Until Dawnin aikoinana tehneen Supermassiven kehittämä peli saapuu jälleen Bandai Namcon julkaisemana niin pc:lle, Xbox Onelle kuin PlayStation 4.lle.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Fox1935 kuva
Fox1935

Toivottavasti on pitempi, kuin Man of Medan. Man of Medan loppu loppu omasta mielestäni liian nopeasti. Muuten ihan ok peli.

Nostoja