Sundered paljastui PS4:lle ja pc:lle – debyyttitraileri esittelee käsin piirrettyä toimintaa

Vikkarimytologiaan pohjautuneen Jotun-seikkailun jälkeen kanadalainen Thunder Lotus on siirtymässä seuraavaksi kepeään kauhuun ja metroidvania-genreen.

26.9.2016 17:19

Klassinen Metroid-kaava jatkaa pelinkehittäjien inspirointia tiheään tahtiin. Nyt viimeisimpänä niin sanottuun metroidvania-genreen sujahtavan pelin on paljastanut parivuotias kanadalaisstudio Thunder Lotus Games, joka on halunnut lähestyä tyyliä kepeillä kauhua ja mielenterveyttä sivuavilla teemoilla.

Sunderediksi kutsuttu uutukainen seuraa Eshe-nimistä vaeltajaa, joka on ajautunut ansaan toistuvasti muotoaan muuttavaan luolastoon. Joka pelikerralla Sunderedin maailman pitäisikin tuntua näin ollen erilaiselta, ja onpa tarjolla myös useita erilaisia loppuja jahdattavaksi.

Sundered on järjestyksessään toinen Thunder Lotuksen kehittämä peli. Debyyttinsä studio teki vuosi sitten toimintaseikkailupeli Jotunilla, josta kehittäjät ovat halunneet siirtää myös uutukaiseensa erityisesti käsin piirretyn graafisen tyylin, suuret pomotaistelut ja immersion tunteet. Vanhaan nähden Sunderedilta pitäisi olla odotettavissa kuitenkin pelimekaanisesti hieman monipuolisempaa koettavaa.

Kehitteillä Sundered on Windows-, Mac- ja Linux-koneille sekä PlayStation 4:lle. Ulos se saadaan näillä näkymin ensi vuonna.

Lähde: Thunder Lotus Games, PlayStation Blog

Lisää luettavaa