Suolaa haavoihin: Dark Soulsin henkeä kanavoiva Salt and Sanctuary kurmottaa nyt myös pc-kansaa / Uutiset / pelaaja.fi

Suolaa haavoihin: Dark Soulsin henkeä kanavoiva Salt and Sanctuary kurmottaa nyt myös pc-kansaa

18.05.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Kahdesta hengestä koostuvan Ska Studiosin uusin peli Salt and Sanctuary on tupsahtanut saataville Steamiin. Alunperin maaliskuussa jo PlayStation 4:lle saapuneen pelin tiedettiin kyllä olleen vielä matkalla pc:llekin, mutta tarkkaa päivämäärää uuden version julkaisulle ei koskaan ehditty kuitenkaan varmistamaan ennen kuin se ilmestyikin jo saataville.

Pc:llä Salt and Sanctuaryn pitäisi olla varsin samanlainen kokemus kuin PlayStation 4:lläkin. Kyseessä on siis sivulta kuvattu toimintaseikkailupeli, joka ensisilmäyksellä näyttäisi olevan haarautuvien pelialueidensa kanssa varsin paljon velkaa erityisesti alkuperäisille Metroideille. Ennen kaikkea Salt and Sanctuary on ottanut mallia kuitenkin FromSoftwaren Souls-peleiltä, mikä näkyy varsinkin sen haastavassa toiminnassa, joka rohkaisee riskeihin mutta tykkää myös rankaista pelaajaansa.

PlayStation 4 -version tapaan myös Salt and Sanctuaryn pc-version oletushinta pyörii 18 euron tietämillä. Julkaisunsa kunniaksi pelin voi napata pc:lle nyt tovin aikaa kuitenkin kymmenen prosentin alennuksella.

Ohessa Salt and Sanctuaryn vanhempi PS4-julkaisua juhlistanut traileri. Vielä jossain vaiheessa pelin olisi tarkoitus saapua vielä PlayStation Vitallekin.

Lähde: Steam

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Gasoil kuva
Gasoil

Jos nyt kuitenkin vaan 10 prosentin alennus, ei 10 euron.