Kotimainen mobiilipeli Oddwings Escape valmistautuu ottamaan haltuunsa Applen kannettavat härpäkkeet. Toukokuun 14. päivä pelin löytää maailmanlaajuisesti App Store -kauppapaikalta, josta sen voi latailla käyttöönsä ilmaiseksi.

Oddwingsin takaa löytyy helsinkiläinen pelistudio Small Giant Games, jolle kyseessä on sen ensimmäinen julkaisu. Studio koostuu muun muassa muutamista vanhoista Habbo Hotel -kehittäjistä, jotka uutuudellaan ovat saaneet aikaan sivulta kuvatun lentokokemuksen, jossa usean erityyppisen hahmon voimin päästään suorittamaan erilaisia tehtäviä.

Oddwings Escape on ensimmäinen askeleemme luoda genrerajat ylittävä pelikokemus ja haluammekin tällä yhdistelmällä tuoda jotain täysin uutta mobiilipelimarkkinalle. Kauniiden ja värikkäiden grafiikoiden sekä korkeatasoisten hahmoanimaatioiden avulla nostamme mobiilipelit uudelle tasolle, Small Giant Gamesin toimitusjohtaja Timo Soininen kertoilee.

Ennen maailmanlaajuista julkaisuaan Oddwings Escape on jo aiemmin ollut kokeiltavissa ainakin Uudessa-Seelannissa. Virallisen julkaisun koittaessa peliä pääsee pelaamaan niin suomeksi, englanniksi, saksaksi, ranskaksi, italiaksi, venäjäksi, puolaksi, espanjaksi, portugaliksi, hollanniksi, turkiksi, japaniksi, koreaksi, arabiaksi kuin myös kiinaksi.

Lisää luettavaa