Suomalainen Bitwisards-pelikomedia saapui – katso heti vaikka kaikki jaksot

Suomen pelialaa satiirisin silmin tarkasteleva komediasarja Bitwisards on nyt kokonaisuudessaan nähtävissä Yle Areenassa.

4.8.2016 13:03

Suomalaisen pelialan alkuvuosista satiiriseen sävyyn kertova komediasarja Bitwisards – nuoret gurut kyberavaruudesta on saapunut. Sarja on katsottavissa aina syyskuun alkuun asti Yle Areenasta, jossa siitä on nähtävillä kaikkiaan 11 noin vajaan kymmenen minuutin jaksoa sekä myös sarjan kulisseihin kurkistava dokumenttipätkä.

Sarja pohjautuu Miha Rinteen muutaman vuoden takaiseen Matkailua pelialalla -sarjakuvaan, joka on vastaavasti saanut syntynsä Rinteen omien pelialan kokemusten pohjalta. Keskiössä Bitwisardissa nähdään samaa nimeä kantava fiktiivinen suomalainen pelitalo, jonka arkea kaksi sinisilmäistä dokumentaristia pääsevät 90-luvun puolivälissä seuraamaan.

Bitwisardsin tapahtumat on kerrottu sekä näyteltyjen kohtausten että myös animaatioiden voimin. Sen oman Areena-sivun löytää tästä. Alta katsottavissa on vastaavasti siitä parisen viikkoa sitten julkaistu lyhyt traileri.

Lisää luettavaa