Suomalainen Dead Nation julkaistaan myös PS4:lle / Uutiset / pelaaja.fi

Suomalainen Dead Nation julkaistaan myös PS4:lle

26.02.2014 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
11
Dead Nation julkaistaan myös PS4:lle

Suomalaisen Housemarquen Dead Nation -toimintapeli on tulossa myös PS4:lle, Hong Kongin PlayStation Blog on paljastanut.

Dead Nation: Apocalypse Editionin PS4-julkaisusta ei toistaiseksi ole paljastettu tarkempia tietoja, mutta PS Blog on listannut pelin osaksi PS Plus -tilaajien maaliskuun ilmaisten pelien valikoimaa. Alun perin vuonna 2010 PS3-konsolille julkaistun pelin pitäisi tulla ainakin Aasiassa PS Storen valikoimaan 6. maaliskuuta.

Ylhäältä kuvatun zombiräiskintäpelin kerrottiin viime vuonna ilmestyvän myös PS Vita -käsikonsolille, mutta virallista tiedoa Vita-käännöksen julkaisun tiimoilta on saatu vain niukasti. Eurooppalaisten PS Plus -jäsenten maaliskuun ilmaiseksi ladattavia pelejä ei ole vielä julkistettu, mutta huhujen mukaan Dead Nation olisi saapumassa myös täkäläisten PS4-omistajien ulottuville PS Plus -tilausta vastaan.

Lähde: PSNstores.com

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Ennustukset ovat käymässä toteen!

Käyttäjän Alluxus kuva
Alluxus

Kyllä kelpaa!

Käyttäjän Celleri kuva
Celleri

NAM!

Käyttäjän chelsea kuva
chelsea

yesssss!

Käyttäjän VillNess kuva
VillNess

Tuli valittua Dead Nation niistä viidestä mitkä tarjottiin silloin sen hakkeroinnin jälkeen ja tulihan sitä vähän pelattua. Tässä parin kuukauden sisällä oon miettiny pariin kertaan palaavani Dead Nationin maailmaan ja nyt siitä pääsee nauttimaan PSNelosellani :)
Kyllä Suomi nyt jyrää PS+ -osastolla!

Käyttäjän Ellipsis kuva
Ellipsis

Voiny...meh. Tuli se PS3:lla pelattua, mutta ei kiitos enää. Give me Driveclub!

Käyttäjän Norsukampa kuva
Norsukampa

Kyllä meitä PS4:n omistajia hemmotellaan!! Olen odottanut tätä PS3:lla kolme vuotta sitten pelaamaani peliä ikuisuuden uudelle PS4:lleni. Mistä sitä nyt löytää aikaa näiden kaikkien muiden pelien pelaamiseen?

Käyttäjän Vulpes Arctos kuva
Vulpes Arctos

Komppaan Norsukampaa. Toivottavasti PS nelkun liki loputtomat tehot mahollistaa tuulessa liehuvat hiukset sekä paremmat maatekstuurit. Jos nää löytyy on osto päätökseni jo varma!!11

Käyttäjän redshift kuva
redshift

Aika huikaisevaa! Taidankin ladata saman tien tuliterälle Ponyn leluasemalleni (ja paskat).

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi

Kyllä nyt taas ei plus jäseniä hemmotella. Dead nation oli aika kuivaa menoa, vaikka sen silloin ilmaiseksi saikin, niin ei silti ikinä mennyt läpi asti.

Nostoja