Suomalainen hiippailuseikkailu Shadwen vahvistui PlayStation 4:lle – katso uusi traileri / Uutiset / pelaaja.fi

Suomalainen hiippailuseikkailu Shadwen vahvistui PlayStation 4:lle – katso uusi traileri

14.04.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Helsinkiläisstudio Frozenbyten uutuuspeli Shadwen on saapumassa vielä pc:n lisäksi ainakin myös PlayStation 4:lle. Asian on vahvistanut pelin tuorein traileri, jonka mukaan pelin PlayStation-versio saadaan vieläpä kauppoihin samoihin aikoihin sen pc-versioiden kanssa eli toukokuussa.

Vielä toistaiseksi Frozenbyte ei ole vahvistanut konsoliversion hintaa. Pc:llä sen sijaan stuio on pyytämässä pelistä ainakin julkaisussa 14,55 dollaria eli näillä näkymin sellaiset 14 euroa. Hinta on osin määritelty Frozenbyten viime helmikuussa järjestämällä erikoiskampanjalla, jossa pelin rajoitetun aikaa jaettua demoa pelaamalla pelaajat pystyivät laskemaan Shadwenin julkaisuhintaa.

Kampanjan alussa Shadwenin lähtöhinnaksi asetettiin 35 dollaria. Nähtäväksi jää, kohoaako pelin normaali hinta lopulta esimerkiksi PlayStationilla kuitenkaan aivan samalle tasolle.

Saapuessaan Shadwen päästää pelaajat ohjastamaan ketterää salamurhaajaa, jonka tarkoituksena olisi käydä tappamassa paikallinen kuningas omia näppäriä kiipeilytaitojaan ja monikäyttöistä köyttään hyödyntäen. Mutkia tehtävään tuo kuitenkin pelihahmon matkan varrella kohtaama orpolapsi Lily, jonka suhteen pelaajien on päätettävä, yrittävätkö he vältellä brutaaleja toimenpiteitä lapsen silmien edessä vai pitäisikö lapsi vain altistaa tappamisen kauhuille.

Aiemmin Frozenbyte on tullut tutuksi varsinkin Trine-pelisarjastaan.

Lähde: Frozenbyte

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja