Suomalainen Housemarque-pelitalo yhteistyöhön Rovion kanssa / Uutiset / pelaaja.fi

Suomalainen Housemarque-pelitalo yhteistyöhön Rovion kanssa

12.07.2012 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Helsinkiläinen Housemarque on ilmoittanut ryhtyneensä yhteistyöhön Angry Birds -kehittäjä Rovion kanssa. Muun muassa Super Stardust -peleillä nimeä tehnyt pelitalo auttaa kuluneella viikolla julkistetun Angry Birds Trilogyn kehityksessä. 

Angry Birds Trilogy on tarkoitus tuoda sekä Xbox Live Arcadeen, PlayStation Networkiin että myös Nintendo 3DS:lle. Housemarquella luvataankin, että paketti on suunniteltu alusta alkaen sellaiseksi, että se voisi tarjota täyden konsolielämyksen. Erityisesti tämän pitäisi näkyä pelien ulkoasussa.

Paketti pitää sisällään kolme ensimmäistä Angry Birds -peliä. Niitä voi halutessaan pelata Xboxilla Kinectin avulla ja PlayStationilla Move-ohjaimella. 3DS-versio tukee vastaavasti Streetpass-ominaisuutta.

Vihaiset linnut lingotaan konsoleille loppuvuoden aikana. Projekti ei ole tällä hetkellä kuitenkaan Housemarquen ainoa, vaan myös muita pelejä sopii yhtiöltä vielä odottaa.

Silkkaa Angry Birdsiä ei Rovionkaan julkaisukalenteri ole enää täynnä. Yhtiö toi tänään saataville uuden Amazing Alex -pelinsä.

Lähde: Housemarque

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Ainakin tuo projekti on osaavissa käsissä.

Nostoja