Suomalainen kungfu-toiminta tuo lisäpotkua Xbox Onen kesäpelien tarjontaan

Espoolainen Virtual Air Guitar Company on tarjoamassa taas kesällä Kinect-pelaajille uutta pelattavaa jälleen yhdellä Kung-Fu-pelillä.

14.5.2016 13:15

Kaukaisesta Espoosta käsin pelejä tehtaileva suomalaisstudio Virtual Air Guitar Company on paljastanut viimeisimmän pelinsä. Kesäkuussa studio on tuomassa Xbox Onelle Kung-Fu for Kinectin, joka on jälleen yksi liikkeentunnistuksen varaan kehitetty peliprojekti yhtiöltä.

Kung-Fu for Kinect on eräänlainen seuraaja Virtual Air Guitar Companyn kahdelle vanhemmalle toimintapelille, Kung-Fu Livelle ja Kung-Fu High Impactille. Pelissä pelaajat eivät ota siis aivan minkä tahansa sankarin roolia haltuunsa, vaan Kinect-kameran voimalla he päätyvät itse toiminnan keskelle taistelemaan mitä erilaisempia vihollisia vastaan.

Kaiken kaikkiaan Kung-Fu for Kinectin luvataan sisältävän 22 kentästä koostuvan tarinatilan, mitä tuetaan myös yhdeksällä päivittäiseen käyttöön suunnitellulla haasteella. Kehittäjä korostaa, että peli on kehitetty ajatellen kaiken ikäisiä ja kokoisia ihmisiä. Samalla se on kuitenkin myös varoittanut, että Kung-Fun pelaaminen saattaa johtaa lisäksi kunnon kasvamiseen.

Ohessa tuoretta traileria Kung-Fu for Kinect -huitomisesta.

Lisää luettavaa